Érdekesség

Mutajuk, hogy keresd meg a Netflix-előfizetésed árát!

  • Cipolla

December 3-án jön az ötödik évad második fele, amivel lezárul a spanyol sikersorozat. Mutatjuk a fogadási ötletünket!

A kezdetben csak egy átlagos spanyol sorozatnak indult "A nagy pénzrablás" (La Casa De Papel), de a Netflix megvette a jogokat és a streaming szolgáltató által elképesztő népszerűségre tett szert világszerte a történet. Az izgalmakban és fordulatokban gazdag mű a záró, ötödik évad első öt részét már szeptemberben közzétették, míg a befejező fele péntektől lesz látható. Az, hogy hogyan zárul a sorozat, arra a Cbet irodában is fogadhatunk, így aki meg szeretné színesíteni az utolsó etapot, az fogadhat is a záró részekre.

Az utolsó részek előzetese spoilereket is tartalmaz, így aki végig szeretné izgulni mind az öt évadot, az ne olvassa tovább a cikkünket. Az öt szezon első két évada a Spanyol Királyi Pénzverde kirablásáról szólt, majd a harmadik évadtól egy erősen elhúzódó rablással a Spanyol Jegybank aranytartalékát próbálják megkaparintani a rablás résztvevői a Professzor mesteri tervének köszönhetően.  

Az ötödik évad első öt része után ez a projekt egyáltalán nem áll jól, sőt, úgy tűnik, hogy kezdenek túlnőni a problémák a rablókon, ugyanakkor a Cbetnél fogadhatunk arra, hogy ki tudják-e hozni az aranyat a rablás során. Bármennyire is szorul a hurok, vélhetően lesz még csavar a történetben, így nem meglepő módon, mindössze 1.20-as oddsot kapunk arra, hogy sikerül kivinniük az aranyat.

{"headTitle":"A rablás során sikerül kivinni az aranyat?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-12-02 20:50","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Nem","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Nagy kérdés, hogy mennyire lesz happy end a finis, de több főszereplőt is már elvesztettünk, így teljesen jó szájízzel már egy sikeres rablás esetén sem tudnak kijönni a főhősök. Ráadásul Helsinkire ráesett egy oszlop, így vélhetően a rablás további részében járni is alig-alig fog tudni, ami tovább nehezítheti az erősen megtépázott csapat helyzetét. Nem véletlenül kapunk mindössze 1.40-es szorzót a nagy ember halálára. Ezzel őt valószínűsíti a fogadóiroda, mint legvalószínűbb aki nem éli túl az utolsó részeket, de Rio illetve Palermo is kétszeres odds alatt fogadható. Mindkettejükben benne van a "begőzölés", hiszen Palermo egyedül a rabláshoz hűséges, míg Rio miután elvesztette szerelmét vesztenivaló nélkül fog belemenni a végjátékba. A legnagyobb meglepetés a Cbet szerint a Professzor halála lenne, akire majd' hétszeres pénzt is fizetnének, ugyanakkor ő sincs könnyű helyzetben, hiszen Sierra felügyelő okán egy időzített bomba van körülötte. 

{"headTitle":"Melyik karakter fog meghalni az ötödik évad második felében?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-12-02 20:50","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Helsinki","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Rio","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Palermo","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Lisszabon","odds":"3.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Stockholm","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Denver","odds":"4.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Alicia Sierra","odds":"4.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"A Professzor","odds":"6.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Alicia Sierra rájött a Professzorék rejtekhelyére, de hiába leplezte le, beindult a szülés, aminek levezetéséhez kellettek a rosszfiúk is, így szabadon kellett engedni a csapat eszét is. Egy főnyomozó átállása a rablók oldalára nem újkeletű, hiszen Lisszabon, a Spanyol Királyi Pénzverde kirablása közben szeretett bele a Professzorba, akit így végül hiába kapott el, nem adta át a rendőröknek, hanem szabad utat biztosított neki. Sierra esetében ilyesmi fordulat aligha elképzelhető, a nyomozó karakteréből is egyértelműen átjön, hogy nem fogja támogatni a rablást, kivéve bármilyen extra történés esetén. Hogy ilyen lesz-e azt nem tudhatjuk, de azt meglepően realizáltuk, hogy Alicia Sierra hűséges marad-e a szökéshez fogadási opciónál az igen a favorit. A sorozat előzeteséből, valamint egy-egy korábban elejtett cselekménymorzsa után inkább érezzük úgy, hogy Sierra több bajt fog még okozni a kintieknek is, és vele is meg kell birkózniuk a Professzoréknak, tehát erre szállunk be mi is a végjáték előtt.

{"headTitle":"Alicia Sierra hűséges marad a rabláshoz?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-12-02 20:50","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Nem","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Drámából aligha lesz hiány az utolsó részekben, A nagy pénzrablás fanatikusai megszokhatták, hogy végletekig kiélezett szituációkban kell megmérettetni magukat a főszereplőknek, így izgatottan várjuk a december 3-i premiert. 


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Hol találom a fogadást?

A Cbeten egy külön menüpont lett létrehozva Netflix&TV Show címmel, ahol az ilyen és ehhez hasonló fogadásokat üdvözölhetjük. Aki otthon van a sorozatok világában és várja a kedvenc sorozatának következő évadát, annak érdemes szétnéznie, hogy milyen ajánlattal várja a Cbet a fogadókat.

cbet