Bajnokok Ligája

Óriási szerencséje van a Fradinak a bíróval?!

  • varin

Kijelölték a Ferencváros-Qarabag BL-visszavágó játékvezetőjét, akiről bizony remek emlékei lehetnek Botkáéknak.

A spanyol Del Cerro Grande dirigálásával biztosíthatja be a Ferencváros az Európa Liga csoportkörét és játszhat a BL-főtáblájáért. A budapesti visszavágón a Fradi és az azeri bajnok Qarabag meccsnullról indulnak, hiszen Bakuban döntetlenre végeztek a felek, ám a zöld-fehérek kaptak egy remek hírt a visszavágót megelőzően. Del Cerro ugyanis legutóbb igencsak jó ómen a magyar gárda számára.

3960286

A rutinos spanyol sípmester 2020-ban vezetett egy BL-selejtezőt a IX. kerületi csapatnak, akkor a Fradi 3-3-ra végzett a Molde ellen. A mérkőzésnek igencsak komoly visszhangja volt, elsősorban a Ferencvárost segítő ítéletek miatt. Mezőnyben is inkább a magyar csapatnak kedvezett Grande, hiszen majdnem azonos faultszám mellett a norvégok 4, a magyarok 0 lapot kaptak, ám az idegeket leginkább a két büntetőgyanús helyzet borzolta.

A második félidőben ugyanis előbb VAR-ozás után nem adott meg egy tizenegyest a norvégoknak, majd a hajrában egy annál kisebb kezezést a videóbíró nélkül fújt be a magyar csapat számára, amelyet Haratin értékesíteni is tudott. A találkozót követően egy korábbi FIFA-bíró, Per Ivar Staberg így nyilatkozott a meccsről.

"A Moldénak járt volna a büntető, a Ferencvárosnak nem. A VAR-használata teljesen megváltoztatta a játékvezetők hozzáállását. Számomra érthetetlen, hogy miért használta a videót, majd aztán egy másik, kérdésesebbnek tűnő szituációban miért nem" - mondta a 2014-ben visszavonult sípmester.

A spori mellett természetesen a Molde trénere, Erling Moe is kifakadt a játékvezetőre, bár ő inkább a kihagyott helyzeteket helyezte fókuszba.

Noha az nem egy sokkoló meglepetés, hogy a csapat edzője és egy norvég játékvezető is a norvégokat sújtó hibákat kéri számon, azért az összefoglalót megnézve tényleg eléggé furcsa volt Del Cerro hozzáállása.

Végül következzen néhány odds a spanyol sípmester mai teljesítményére. További fogadási opciókért nézd meg a 22betet, ahol most is a legszélesebb kínálattal vár a buki.

{"headTitle":"Sporival kapcsolatos oddsok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-09 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz piros lap","odds":"3.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"A Ferencváros gólt lő büntetőből","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Qarabag kapja a több sárga lapot","odds":"2.13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Qarabag 3,5 sárga lap felett","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

[3960286] 2022-08-09 20:00:00 Ferencváros - Qarabag FKx;