Nemzetek Ligája

Erre a meccsre nem is éri meg máshogyan fogadni

  • varin

Ha este 6 óráig leadod a tipped erre a találkozóra, alighanem hibát követsz el. Mutatjuk, hogy miért!

373271

Ezúttal a C-ligába barangolunk, ahol Szlovákia és Azerbajdzsán csap össze egymással. A tét a szomszédaink számára a feljutási lehetőség megőrzése, ám ez távolról sem a saját kezükben van. Így már most szólunk, a legjobb tipp az, ha a kazahok meccsének ismeretében fogadunk majd erre a 90 percre.

3784621

Egy felejthetően sikerült Európa-bajnokságot követően a szlovákok a vb-kvalifikációt is gyorsan letudták. Ugyan Szlovéniát megelőzve a 3. hely összejött, de azért a közepesen acélos horvát-orosz duó így is nagyon sok egységet vert Tarkovic mester együttesére, így elkerülhetetlenné vált az edzőváltás. Az eddig segédedzőként dolgozó Francesco Calzona vette át a stafétabotot, az ő debütálására is most kerül sor.

Mivel a kazahok viszont oda-vissza verték a szlovákokat, így sorsuk immáron az ázsiai ország szereplésén is múlik, ráadásul vajmi kevés esélye van annak, hogy a válogatott ne szerezzen 3 pontot az azeri-fehérorosz kettős ellen.

Vagyis fontos tudni, hogy ha Kazahsztán megveri délután 4 órától Fehéroroszországot, akkor Szlovákia számára nem marad tét, hiszen se feljutni nem tud majd, se kiesni.

Persze ilyenkor a tisztes helytállás és a bizonyítási vágy az új edzőnek tényező lehet, de számoljunk azzal, hogy egy kazah siker esetén a hazaiak szorzója emelkedni fog.

Ami a válogatott keretet illeti, a visszavonult Marek Hamsík mellett a rutinosabb spílerek közül Róbert Mak és Milan Skriniar kapitány sincs ott ezúttal a keretben, ahogyan az Eb-n potyázó Martin Dubravka sem védheti ezúttal a ketrecet. Közepesen erős kerettel készül tehát Calzona, de azért a középpályán Kucka, Duda vagy Lobotka neve nem cseng rosszul.

Azerbajdzsán esetében nagy célokat kár lett volna megfogalmazni, igen nagy mélységben van jelenleg a kaukázusi ország labdarúgása. A vb-selejtezőt 1 szerzett ponttal hozták le úgy, hogy még Luxemburg is oda-vissza verte Sheydayevéket, így maximum annak örülhetnek, hogy a fehéroroszok ellen szerzett 4 pont valószínűleg bennmaradást ér majd.

>>>REGISZTRÁLOK A BWINRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT <<<

Az azeri csapat erejéről mindent elmond, hogy márciusban Málta és Lettország is nullázta, de a Nemzetek Ligájában is az első gólok a negyedik meccsen jöttek össze.

Nincs igazán az a tényező, hogy két ilyen, magához képest gyengén teljesítő gárda esetében az 1.40 körüli átlagoszorzó értékes legyen, így ezt az opciót ki lehet hagyni. Mint jeleztük, a tét kizárólag a kazah-fehérorosz meccstől függ, így mi is ennek szellemében voksoltunk erre a meccsre.

{"headTitle":"Szlovákia-Azerbajdzsán","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-22 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"(Ha Kazahsztán nyer) - 2.5 gól alatt","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"(Ha Kazahsztán nyer) - Azerbajdzsán +2 (európai hendikep)","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"(Ha Kazahsztán nem nyer) - Pontos eredmény: 1:0, 2:0, 3:0","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3784621] 2022-09-22 20:45:00 Szlovákia - Azerbajdzsánx;
bwin