Nemzetek Ligája

Már a magyarokra éri meg tenni a pénzt?! 20-as oddson fogadhatunk a magyar-olaszra

A magyar-olasz csoportdöntőn mindhárom kimenetelre 20-as oddsot kínál a népszerű bukméker.

Hétfő este a négyes döntőbe jutás a tét a magyar-olasz Nemzetek Ligája-párharcban, az Unibet pedig ismét 20-szoros oddsot kínál minden új játékosának a rangadóra. A magyar válogatott egyelőre rácáfol mindenre és mindenkire, így már a fogadóirodák is kezdik komolyabban venni a legjobbjainkat, ugyanis a korábbi meccsekhez képest most először nem vagyunk masszív underdogok. Természetesen még mindig az Eb-győztes olaszok az esélyesebbek, de a kettes feletti szorzó jól jelzi, hogy egyáltalán nem mehetnek biztosra a dél-európaiak.

Korábban megszokhattuk, hogy egy ilyen ajánlatnál a 20-szoros oddsot általában a magyar csapat ellen érte meg a legjobban megrakni, ami matematikailag ma is igaz. Azonban látva a magyarok formáját, a hazai siker esetén is 4-es helyett 20-as oddsot fogadhatunk meg.

Ez az ajánlat csak az új játékosok számára elérhető, a maximálisan megnyerhető összeg pedig 10 000 HUF. Azonban erre a pénzre nincs semmilyen forgatási követelmény, így a legkönnyebben elérhető ajánlatok közé tartozik. 

Fogadj tehát bármelyik végkimenetelre 500 Ft-ért 20-as szorzón, a nyereményed pedig 10 000 Ft helyes tipp esetén.

Ezen felül pedig érvényesek a további Unibet-ajánlatok is, azaz 20 000 forintig 100% befizetési bónuszt ad a bukméker, valamint 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble kaszinójátékhoz is. Az ajánlat megszerzéséhez nincs más dolgod, mint ezen a linken kiválasztani az alábbi képen látható opciót.

 > A pontos részvételi feltétet is megtalálod ezen a linken <

[3784563] 2022-09-26 20:45:00 Magyarország - Olaszországx;