Nemzetek Ligája

Sikerül a magyar válogatott csodája? - ezt várjuk mi!

Ha sikerül döntetlent játszania a magyar csapatnak, bejut a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe, a tét tehát hatalmas!

varin

Utolsó meccsére készül Szalai Ádám a válogatottban - vele kapcsolatosan egyébként hamarosan egy másik spéci tippem is lesz. Óriási 90 perc vár ránk, függetlenül a visszavonuló csapatkapitánytól, hiszen a tét gigantikus, még akkor is, ha egyesek hajlamosak kicsit lesajnálni a Nemzetek Ligáját. De majd amikor az Eb-selejtezőn az első kalapból húzzák ki a magyar csapatot, rájöhetnek a fanyalgók is, hogy mennyire nagy siker ez.


🟢 Bet365 bónuszkód és regisztráció 🟢


Visszatérve Szalaira, én egy rendkívül elszánt, győzelemre éhes támadóra számítok, aki szívét-lelkét kiteszi majd a pályára. Akár egy időhúzó cserénél, akár gólörömnél, akár taktikai faultnál összejöhet az a bizonyos lap. Eltiltástól már úgysem kell tartania Ádámnak. :)

Tipp: Szalai Ádám lapot kap @ 3.75   

Tomihmv

Hihetetlenebbnél hihetetlenebb eredményeket ért el eddig a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában, aminek köszönhetően karnyújtásnyira vagyunk a sorozat négyes döntőjétől. Ahhoz, hogy összejöjjön, nem szabad kikapnunk hétfőn Olaszország ellen. Ez akár össze is jöhet, de benne van a pakliban, hogy végül az olaszok kerülnek a Final Fourba. 

Rendkívül szoros meccset várok, de mivel a végjátékban vagy az egyik vagy a másik válogatottnak kockáztatnia kell, így véleményem szerint a gólok sem maradnak el. No, azért elvileg nem kellene, hogy kiszakadjon a gólzsák, de jó esély van rá, hogy 2 vagy 3 találat szülessen, amely intervallumba ugye igen sok eredmény belefér, így majd' kétszeres szorzón úgy vélem, nem tűnik rossz választásnak ez az opció.

Tipp: 2 vagy 3 gól @ 1.95    

mr.blonde

Hogy mi lesz ennek a meccsnek a vége, azt egyáltalán nem tudom megjósolni, klasszikusan az a helyzet, hogy bármi megtörténhet szerintem. Viszont az biztos, hogy bármilyen eredményt is mutasson az eredményjelző a mérkőzés hajrájában, az csak az egyik csapatnak lesz jó, a másiknak viszont nagyon nem. Éppen ezért arra számítok, hogy a mérkőzés végét "elcsalhatja" az egyik csapat, színészkedésekkel, időhúzással, a játék széttördelésével. Ha nálunk lesz a vezetés, akkor például egy Gulácsi időhúzásos sárga simán benne van a pakliban (az angolok és a németek elleni hazain is besárgult), fordított esetben pedig akár Donnarumma járhat ugyanígy. A magyar kapus lapjára 13-szoros szorzót kínálnak, ami talán megér egy kis aprót, de a fő tippem erre a meccsre, hogy látunk hajrában legalább egy büntetőlapot. 

Tipp: Utolsó sárga lap 85-90. perc között IGEN @1.71    

 

gb1

Bárhogy is alakul a hétfői meccs, a Rossi-legénység már mindenképp maradandót alkotott, hiszen a közvélemény gyakorlatilag elkönyvelte a rajt előtt, hogy kiesünk ebből a csoportból. Ehhez képest az utolsó körre fordulva világszenzáció kapujában vagyunk, de nem kizárt, hogy a legnehezebb meccsünket hétfőn kell majd megvívni. A papírformát már négy alkalommal borítottuk, de az olaszok ellen egyszer már megégtünk, így ne gondoljuk, hogy sétagalopp vár ránk. Roberto Mancini csapatában több fontos hiányzó is van, bár a mester ugyanazt a kezdőt teheti ki, amely verte Angliát pár nappal korábban. Nagyon nehezen tippelhető meccs, amelyen nem véletlen, hogy az under a favorit kimenetel. Én mindenesetre nagyon szoros összecsapásra számítok és arra, hogy mindkét fél betalál.
 

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @2.00    

 

Cipolla

Egészen elképesztően jól működik a magyar védelem, gyakorlatilag meccsek óta alig tudják zavarba hozni a hátsó alakzatunkat. Öt meccsen eddig összesen három gólt kaptunk, de pénteken a németeknek sem volt igazán komoly helyzete hazai pályán, ami mindenképp óriási elismerés Rossi munkájának.

Furcsa ezt mondani, de az olaszoknak csak a győzelem elfogadható, azonban nem nagyon látni azt, hogy a viszonylag megújuló olasz válogatott miért tudná helyzetek sokaságát kidolgozni a falként működő magyar védelem ellen. Véleményem szerint egy gólnál többet nem fogunk kapni, ami remélhetőleg elég lesz a pontszerzésre, amivel az elmúlt 50 év legnagyobb sikerét érheti el a válogatott.

Tipp: Olaszország gólok száma: 1.5 alatt @ 1.66    

[3784563] 2022-09-26 20:45:00 Magyarország - Olaszországx;