Foci-vb 2022

Egy marokkói kártyával fognánk majd' háromszoros szorzót

  • Cipolla

Marokkó ezidáig sportszerűen játszott, de a mai napon az eddigi legkeményebb ellenfelével néz farkasszemet.

A csoportkörök egyik legpozitívabb meglepetését Marokkó hozta el, az afrikaiak az F-csoportot megnyerték, de pechjükre ezzel sem sikerült elkerülniük a spanyolokat. A japánok ellen vereséget szenvedő hispánok ezzel átkerültek az alsó ágra, aztán, hogy ez mennyire volt tervezett kategória, azt csak az öltöző tudhatja.


🟢 Bet365 bónuszkód és regisztráció 🟢


Mindenesetre Marokkó ellen nem mehet biztosra a csapat, bár a találkozó esélyese egyértelműen Spanyolország. A játék képe is könnyen jósolható, Spanyolország birtokolja a labdát, a marokkóiak pedig egy-egy kontrában, no meg a spanyolok gyengébb helyzetkihasználásában bízhatnak. 

Marokkó eddig ugyan csak két sárgát gyűjtött össze a csoportmeccseken, azonban minden esélyük megvan ezt a számot most növelniük, ahogy az előzetesünkben is jeleztük.

Akire azonban most felhívnánk a figyelmet, az Amrabat, a marokkóiak védekező középpályása. A Fiorentina játékosa 2.7 szabálytalanságot követett el átlagban ezen a tornán, és most is a darálóban kell helytállnia. Marokkó megpróbálhatja majd tördelni a játékot, egy-egy elkésett szerelési kísérlet pedig várható, pláne, hogy átlagban majd' 3-szor próbálkozik szereléssel a középpályás.

A spanyolok ráadásul a németek védekező középpályásait is szétszedték, Kimmich és Goretzka is besárgult az egymás elleni 1-1 alatt.

Már egy sárga kártyát kapott Amrabat, azonban az underdogok esetén egy újabb taktikai fault ritkán visszatartó erő. 2.87-es szorzón pedig megér egy esélyt nálunk a marokkói játékos újbóli lapoztatása. Érdekességképp, négy éve is találkozott egymással a két válogatott, akkor is lapot kapott Amrabat.

      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit

KÉREM A BÓNUSZT
{"headTitle":"Marokkó - Spanyolország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-06 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sofyan Amrabat büntetőlapot kap","odds":"2.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}