Magyar Kupa

Lehet ez egy nagytétes kombi a Magyar Kupára?

Két élvonalbeli csapat összekombizott győzelmével próbálnánk meg nyerészkedni a Magyar Kupában.

 

Tucatnál is több mérkőzést rendeznek szerdán a Magyar Kupában, ahogy az lenni szokott, az alacsonyabb osztályú ellenfelek pedig igyekeznek minél több meglepetést okozni. Több élvonalbeli csapat is pályára lép majd szerdán, mi pedig az Újpest és a Diósgyőr sikerében is bízunk.

 

Tatabánya - Újpest

Az Újpest egy vesztes fővárosi derbi után látogat ahhoz a Tatabányához, amely vezeti az NB III Északnyugati csoportját. A komáromiak célja nem titkoltan a feljutás idén is, ebben a harcban pedig a Veszprém és a III. Kerület lehet a fő ellenfele a Bányának. Az Újpest viszont - különösen Vignajevics irányításával - szereti a kupát, nem szokta fél vállról venni, hiszen a bajnoki cím elérhetetlensége miatt ez a sorozat jelenti nagyjából az egyetlen esélyt a liláknak, hogy trófeával örvendeztessék meg a szurkolókat. Éppen emiatt gondoljuk, hogy a kellő komolysággal fognak beleállni a meccsbe és ha lesz is változás a bajnoki kezdőkhöz képest, akkora felfordulást azért mégsem fog majd eszközölni Vignajevics mester. A 2021-es győztes Újpest véleményünk szerint megnyeri a rendes játékidőben ezt a találkozót.

 

Siófok - DVTK

A Diósgyőr is zakót kapott a hétvégén Fehérváron, így a miskolciaknak is javítaniuk kell. A Siófok egy fokkal nehezebb ellenfélnek tűnik, ugyanakkor a fiatal balatoniak nincsenek jó passzban, annak ellenére, hogy a hétvégén egy négymeccses vesztes szériát tudnak megszakítani.

A Diósgyőr is motivált lehet ezen a meccsen, ráadásul három mérkőzés óta nem tudott győzni, igaz a Vidi, Fradi, Újpest trió mérföldekkel erősebb volt, mint a Siófok. Az esős-szeles idő nem segíti a siófoki pálya minőségét, így egy brusztolós, küzdős meccs lehet ez, de ebben a műfajban a Diósgyőr elég jó, így itt is arra számítunk, hogy az élvonalbeli csapat megoldja a feladatot.


✅ Tipp #1: Újpest + Diósgyőr@1.67

Fogadási határidő: november 1. 12:30