Német Kupa

Gólszámos tippet húzunk a Frankfurt-Darmstadton

  • gb1

A vártnál szorosabb lehet az Eintracht nyolcaddöntője, amelyen a 20 meccs óta veretlen Bundesliga 2-éllovast fogadja.

A keddi menü esti felvonásán két pazar formában lévő együttes néz farkasszemet, de a bukik szerint nem kérdés, hogy ki jut majd a legjobb nyolc közé. A Frankfurt az oddsok alapján fél lábbal már a negyeddöntőben van, de ehhez a másodosztály éllovasának is lesz egy-két szava.

4053742

Csapathírek

A Sasok remekül folytatták a téli szünetet követően és már hét bajnoki óta veretlenek. Legutóbb a szenvedő Herthát simázták saját közönségük előtt, ez volt zsinórban a második 3-0-s hazai siker, összesen pedig már 40 gólt gurítottak a ligában, ezzel másodikak a Bayern mögött. A fővárosiak elleni diadal után a szurkolók kihívták a játékosokat és együtt ünnepeltek, Djibril Sow elmondása szerint ez extra motivációt adott nekik és a kupameccsen természetesen csak a továbbjutás elfogadható számukra.

Tudtad? A Bundesliga kanadai táblázatán Kolo Muani áll az élen, aki már 19 gólból vette ki a részét, ebből kilencet jegyzett és tízet készített elő.

Ez papíron, ahogy fentebb is említettük, egyszerűnek tűnik, de azért ejtsünk pár szót a Darmstadtról is. Az élvonalba hét éve visszavágyó Liliomok ugyan egy osztállyal lejjebb vannak, de vezetik a Bundesliga 2-t és 18 bajnoki meccs óta veretlenek. A nagy sorozat immár 20 összecsapásra rúg, hiszen közben elintézték a kupában az Ingolstadtot, majd nem kis meglepetésre a Borussia Mönchengladbachot is 2-1-el búcsúztatták. A házi gólkirály jelölt Tietz akkor is eredményes tudott lenni és ő jelentheti majd a legnagyobb veszélyt az Eintracht védelmére.

[4053742] 2023-02-07 20:45:00 Eintracht Frankfurt - Darmstadtx

Mire érdemes fogadni?

Ez a nyolcadik alkalom, hogy a Darmstadt eljutott a nyolcaddöntőig, de csak egyszer verekedte be magát a legjobb nyolc közé, még 1987-ben. Várhatóan szimpatizánsaiknak még várni kell arra, hogy újra átérezhessék azt az érzést, talán még ha otthon fogadnák a Sasokat, jobban hinnénk bennük, de ebben a felállásban a Frankfurt felé húzunk.

A trófeát legutóbb 2018-ban elhódító Sasok nem csak erősebbek, de formájuk is kiváló, ám mivel ezzel a Darmstadt is így van, óvatos meccsre számítunk. A Liliomok utóbbi 15/12 összecsapása underes eredményt hozott, a Frankfurt pedig az utóbbi 15/10 kupameccsén maximum kétszer iratkozott fel az eredményjelzőre. Ezek alapján az alábbi ázsiai hendis tipp simán vállalható, amely csak 4+ gólnál veszítene.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-Darmstadt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-02-06 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám - 3.25 alatt (ÁH)","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"}]}
[4053742] 2023-02-07 20:45:00 Eintracht Frankfurt - Darmstadtx;
     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT