Sportfogadás

Bemutatjuk a tapasztalt sportfogadók megbízható fizetési partnerét

Sok sportfogadó számára nem jelent optimális megoldást a bankkártyás befizetés. Van megoldás a bankkártya helyett.

Nem engedi a bankod, hogy befizessél egy sportfogadó irodához? A sportfogadó iroda valamiért nem fogadja el a bankkártyádat? Lassúnak tartod, mire kiutalják a nyereményedet a bankszámládra? Esetleg nincs is bankkártyád? Ha Te is belefutottál már valamelyik problémába, akkor most van számodra egy megoldási javaslatunk, amelynek neve Skrill!

👉 Mi az a Skrill?

A Skrill az egyik legelterjedtebb és legismertebb digitális (online) pénztárca, amely szerte a világon több tízmillió felhasználóval rendelkezik. A Skrill lehetővé teszi számodra, hogy biztonságosan és alacsony költséggel hajthass végre internetes be- és kifizetéseket, utalj másoknak vagy tárold a pénzedet online. A Skrill számládhoz a regisztrációt követően dombornyomott érintés nélküli Mastercard bankkártyát is igényelhetsz, mindössze 10 eurós díjért cserébe. Ez ugyanakkor nem szükséges feltétele, hogy mozgatni tudd a pénzed.

>>> SKRILL REGISZTRÁCIÓ <<<

A Skrill bankkártyáddal online és hagyományos módon is fizethetsz, illetve készpénzt vehetsz ki ATM-ből, ezzel gyakorlatilag kiváltva hagyományos bankkártyád. A Skrill számla létrehozásához mindössze egy email címre van szükséged.

 

A Skrill titka az egyszerűségben, valamint abban rejlik, hogy kiemelt figyelmet fordít a biztonságra.


A Skrill-pénztárcád egyenlegét egyszerű banki átutalással feltöltheted akár forintban is, de fontos kiemelni, hogy lehetőséged van számládat több különböző pénznemben is vezetni, amellyel nem kevés átváltási költséget spórolhatsz meg hosszútávon.


>>> Skrill számla regisztráció menete <<<


A webshopok, honlapok legtöbbje vásárlásnál elkéri a személyes adataid, amelyeket nem szívesen osztasz meg harmadik féllel érthető okokból. Itt érkezik el a Skrill pénztárcád ideje. Egyszer szükséges igazolnod személyazonosságodat a Skrill felé, ha online szeretnéd használni a pénztárcádat, ezután a tranzakciók többségénél a két oldal lekommunikálja egymással a részleteket, rengeteg időt és fejfájást spórolva meg neked.

 

👉 A Skrill biztonságos?

A Skrill nem egy hagyományos bankszámla, hanem egy online pénzintézet, ugyanakkor hasonló biztonsági kritériumoknak kell megfelelnie, mint egy 'hagyományos' banknak. A Skrill működését az Írországi Központi Bank szabályozza. Az általa kibocsátott betéti kártya pedig hivatalos Mastercard International engedéllyel rendelkezik, így minden Maestro és Mastercard ATM elfogadja. A Skrill egy abszolút biztonságos pénzügyi platform, így nem kell attól tartanod, hogy a pénzed rossz kezekbe kerülne!

 

👉 Hol tudok a Skrill-lel fizetni?

Mivel a Skrill számládhoz rendelhetsz MasterCard bankkártyát is, ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy bárhol használhatod a Skrillt fizetésre, legyen szó egy webáruházi rendelésről, egy foodorás kajarendelésről vagy akár egy sportfogadó számla feltöltésről. Mivel a Skrill ugyanazon elveken működik, mint a hagyományos bankszámlák, ezért természetesen fogadhatsz utalásokat is, például a sportfogadásból származó nyereményeidet fogadhatod a Skrilledre!

 

👉 Hogyan tudok pénzt kivenni a Skrillről?

Ha a Skrill-számládhoz megrendeled a dombornyomott MasterCard bankkártyát is, akkor a pénzkivétel a szokásos egyszerű módon megoldható, hiszen csak fel kell keresned egy ATM-et és máris hozzájuthatsz a pénzedhez.

Természetesen a bankkártya nélkül is hozzájuthatsz a pénzedhez, hiszen lehetőséged van hagyományos bankszámlára utalni a Skrillről, de a legismertebb fizetési alkalmazások, mint a Revolut, a Transferwise is elfogadja az utalásokat a Skrillről.


>>>A Skrill számla feltöltése útmutató <<<


👉 Hogyan tudom feltölteni a Skrill-számlámat?

A Skrill számla feltöltése hasonló módon történik, mint egy fogadóiroda befizetés. A Skrill-regisztráció elkészítése után többfajta lehetőség közül válogathatsz, az elérhető fizetési módok között megtalálható a banki átutalás, a bankkártyás befizetés, a gyors banki utalás, a kriptovalutás feltöltés és a Paysafecard is.


FRISSÍTÉS: A július 1-én életbe lépett szabályozás nyomán a magyar bankok elkezdték a Skrill-re történő befizetést is tiltani. A magyar bankkártyák blokkolása miatt a Skrill-egyenleget Paysafe-ről vagy Revolutról lehet legkönnyebben feltölteni.

 

FRISSÍTÉS 2. Nagyon fontos, hogy ha feltöltöd a SKRILL-t ne a NON-GAMBLING számlára töltsd fel a pénzt, mert onnan nem fogsz tudni fogadóirodákhoz tovább utalni! 

 


👉Skrill ügyfélszolgálat 

A Skrill természetesen rendelkezik ügyfélszolgálattal, így ha kérdéseink vannak, akkor tudunk kihez fordulni. Sajnos magyar nyelven nem elérhető az ügyfélszolgálat, de angol nyelven tudunk kommunikálni. A nap 24 órájában elérhető élő chates szolgáltatás, ahol valós időben élő ember segít az esetleg problémáink megoldásában, de van lehetőség emailen keresztül is ügyeket intézni. 

👉 Hogyan használhatom a Skrillt az online sportfogadásokhoz?

A Skrill a tapasztalt sportfogadók gyors és megbízható fizetési partnere már több, mint 20 éve, amit elsősorban annak köszönhet, hogy rendkívül gyorsan mozgathatod a tőkédet a fogadóirodákhoz és vissza. Az online fogadóirodák döntő többsége elfogadja be- és kifizetési lehetőségnek a Skrillt, így túlzás nélkül állítható, hogy mára a sportfogadók első számú pénzügyi szolgáltatójává vált.

A fogadóirodákhoz történő skrilles befizetések azonnal megjelennek a fogadóiroda egyenlegen, de a kiutálásoknál is jócskán megveri időkorlátokban a hagyományos pénzintézeteket.


>>>Skrill bankkártya igénylése <<<


✅ A Hathárom ajánlásával⭐️⭐️⭐️⭐️

A Skrill hosszú évek óta a gyakorlott sportfogadók egyik kedvenc pénzügyi platformja és eszköze a sportfogadásokhoz, hiszen rendkívül gyorsan és biztonságosan mozgathatjuk a tőkénket a fogadásainkhoz. Mivel napjainkban a legtöbb sportfogadó iroda elfogadja a Skrill-t a be- és kifizetésekhez, ezért ideális megoldást jelenthet azok számára, akik nem akarnak vagy nem nem tudnak a hagyományos banki fizetési rendszerekkel élni.

A Skrill használatával azoknak sem kell lemondaniuk az online sportfogadótermek csábító szorzóiról és kínálatáról, akik nem rendelkeznek földi bankszámlával. Néhány kattintással, mindössze pár perc időráfordítással elkészíthető a saját Skrill-számla, amely diszkrét és biztonságos megoldást nyújt az online szerencsejátékok által nyújtott élmények mellett akár a hétköznapi vásárlások lebonyolításához is.

A Skrill előnyei A Skrill hátrányai
✅Maximális biztonság és diszkréció ❌Nem elérhető magyar nyelven
✅Széleskörű ki- és befizetési lehetőségek ❌A számládon tartott összeg nem kamatozik
✅Mobilalkalmazás elérhető ❌Nincs élő chates ügyfélszolgálat
✅Bankkártyáról is közvetlenül feltölthető ❌Néhány tranzakciótípus díja magasabb az átlagnál
✅Több devizanemben is tarthatsz rajta pénzt  
✅Fizikai és virtuális bankkártya igényelhető  
✅Gyors pénzküldés a Skrill-felhasználók között  


>>> SKRILL REGISZTRÁCIÓ <<<