Sportfogadás

Ezzel a bónusszal óriásit profitálhatsz a Roland Garroson

A bet365 tenisz gyűjtő bónuszának köszönhetően akár +70% extra nyereményt is zsebre vághatunk. Mutatjuk, hogyan!

A rutinos hathármas olvasók nagyon jól ismerhetik ezt a bet365-féle bónuszt, hiszen a Grand Slam-tornákon rendszeresen megpróbáljuk kihasználni. De nem árt azért átismételni, hogy pontosan miről is van szó, ugyanis biztosan vannak olyanok, akik most ismerkednek ezzel a sportággal, esetleg először járnak oldalunkon és nem találkoztak még ezzel a nagyszerű bónusszal. 

Ez az egyik legjobb ajánlat a piacon, amelynek becses neve "tenisz gyűjtő bónusz". Ebből már nem nehéz kitalálni, hogy kombi fogadásokról beszélünk. Sokan tartanak a kombizástól, de szerencsére ennél a bónusznál elegendő a "tutista" tippeket kiválogatni, tehát viszonylag kis rizikóval tehetünk szert extra profitra. 
 

Miről is van szó pontosan?


Az ajánlatot automatikusan megkapjuk, ha összeállítunk két vagy több mérkőzésből álló gyűjtőfogadást. Minden egyes meccsel nő a bónusz értéke is egészen 14 találkozóig, így juthatunk el a 2-es gyűjtőért kapott 5%-tól a 14 meccses 70%-os (!) bónuszig.

Ez a bónusz nem csak azért nagyon népszerű, mert tényleg komoly összegeket kapunk pluszban, hanem mert ezekkel az extra nyereményekkel semmit nem kell tennünk, nincs forgatási követelmény, tehát akár rögtön ki is kérhetjük. 

Amire érdemes figyelni, hogy a bónusz a Megnyeri a mérkőzést, az 1. szett nyertese és a Fogadás szettre piacokra érvényes. Az ajánlat bármely Grand Slam, ATP, WTA vagy akár Challanger Tour eseményre is érvényes és lehet ez akár egyéni akár páros küzdelem egyaránt. 

    Tenisz gyűjtő bónusz
Fogadás típusa Bónusz

2-es gyűjtő

5% bónusz
3-as gyűjtő 10% bónusz
4-es gyűjtő 15% bónusz
5-ös gyűjtő 20% bónusz
6-os gyűjtő 25% bónusz
7-es gyűjtő 30% bónusz
8-as gyűjtő 35% bónusz
9-es gyűjtő 40% bónusz
10-es gyűjtő 45% bónusz
11-es gyűjtő 50% bónusz
12-es gyűjtő 55% bónusz
13-as gyűjtő 60% bónusz
14-es gyűjtő vagy nagyobb 70% bónusz


Íme egy konkrét példa:


Az év első Grand Slam-versenyén, az Ausztrál Openen megcéloztuk a 70% bónuszt és egy 14-es kötést küldtünk játékba - ezt ide kattintva megtekinthetitek. Mit jelent a 70% bónusz?

A bet365 a tiszta haszon 70%-át írja jóvá, tehát ha 10.000 forinttal küldjük játékba a szelvényt, akkor egy 3.00-as eredő esetében 20 ezer forint lesz a profitunk, ennek pedig 14 ezer forint a 70%-a, tehát ennyit kapunk pluszban az irodától. Bónusz nélkül ekkora nyereményhez egy 4.40-es szorzót kellett volna feladnunk. 
 

🟢 Bet365 bónuszkód és regisztráció 🟢


A linkelt cikkben lévő szelvény így nézett ki egyébként nyertes formában. Ugye azért 60% a bónusz, mert Nick Kyrgios személyében volt egy visszalépő, így egy meccsel csökkent a kötés.
 


Hogyan juthatok hozzá ilyen 'gigakombikhoz'?


Oldalunk rutinos tenisz tipstere, Cesc18 most már nagyon régóta minden Grand Slam előtt játékba küld egy gigakombit, amit természetesen mindenki ingyenesen láthat.

A további gigakombijait azonban a Logibet és Hathárom közös Discord-szerverén futó zárt csatornáján osztja meg. 

A csatorna tárt karokkal vár bárkit, ehhez szükséges egy Logibet-előfizetés. Bármelyik csomagot választod, a privát csatornák elérhetővé válnak számodra. 

Amennyiben előfizettél, az alábbi oldalon add meg a Discord-azonosítódat, hogy aktiválni tudjuk számodra a hozzáférést a zárt szobákhoz.

A zárt szobák között keresd MoneyMaker csatornáját. A rutinos tipster egyébként az elmúlt napokban két nyerő szelvényt is hozott a Roland Garros selejtezős küzdelmeire, tehát úgy tűnik, hogy a forma rendben van. 

Játssz a bet365-ön és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! ℹ️🆓

 • ✅Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • ✅Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak. 
   
 • ✅Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • ✅Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • ✅Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • ✅A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.
   

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet