Roland Garros

14 tipp, 3.08-as odds + 70% bónusz - íme a Roland Garros gigakombink!

Ha Grand Slam, akkor gigakombi. Természetesen a vasárnap délelőtt rajtoló Roland Garros sem maradhat ki a sorból.

A rutinos hatharom.com-olvasók már megszokhatták, hogy a Grand Slam-tornákat egy jó kis gigakombival indítjuk, amelynek elsődleges célja, hogy kihasználjuk a     tenisz gyűjtő bónuszát. Ez a piac egyik legjobb ajánlata, hiszen úgy vághatunk zsebre akár +70 százalék nyereményt, hogy annak nincs semmilyen fogatási követelménye.

Hülyének is megéri, nem? 

Persze nem eszik olyan forrón a kását, ahhoz ugyanis, hogy partnerirodánk ekkora plusz nyereményt kifizessen, nem kevesebb, mint 14 meccset kell eltalálnunk!

Megmutattuk már néhányszor, hogy nem egy lehetetlen dolog ez - az Ausztrál Openen például több szelvényünk is zöldült -, de azért megvan benne a veszély, még ha aprócska szorzókat válogatunk is. 

Már csak azért sem vagyunk könnyű helyzetben, mert éppen egy generációváltás közepén járunk és nem alakult még ki az a mag, amelyben bármikor, bármilyen körülmények között megbízhatunk. Szóval nehéz szelektálni, de természetesen teszünk egy kísérletet, íme a mi 14-es kötésünk az első körre!

Az uraknál Novak Djokovicsra, Stefanos Tsitsipas, Karen Khachanovra, Alexander Zverevre, Carlos Alcarazra, Borna Coricra, Holger Runére, Jannik Sinnerre és Sebastian Ofnerre esett a választásunk, míg a hölgyeknél Jessica Pegulának, Iga Swiateknek, Jelena Ostapenkónak, Mirra Andreevának, illetve Veronika Kudermetovának szavazunk bizalmat. 

Bár 64 férfi és 64 női mérkőzés közül válogathattunk, viszonylag kevés a nagyon egyértelmű párosítás, így kifejezetten nehéz volt összerakni a mostani szelvényt. Talán Ofner győzelme szorulhat némi magyarázatra, hiszen 1.40-es szorzójával kilóg a többiek közül. Az osztrák srác pályafutása legjobb szezonját futja és bár elsősorban Challenger-tornákon vitézkedik, de nem ez lesz az első Garros-meccse. Azzal a Maxime Cressyvel találkozik majd, aki salakon meglehetősen súlytalan, idén tavasszal pedig különösen gyengén megy neki és február óta képtelen volt meccset nyerni. Minden adott tehát ahhoz, hogy Ofner megszerezze első főtáblás győzelmét Párizsban. 

hatharom.com
Vesely - Tsitsipas Tsitsipas @ 1.02
Khachanov - Lestinne Khachanov @ 1.025
Coric - Coria Coric @ 1.12
Alcaraz - Cobolli Alcaraz @ 1.02
Sinner - Muller Sinner @ 1.03
Rune - Eubanks Rune @ 1.02
Djokovic - Kovacevic Djokovic @ 1.006
Ofner - Cressy Ofner @ 1.40
Zverev - Harris Zverev @ 1.05
Collins - Pegula Pegula @ 1.20
Ostapenko - Martincova Ostapenko @ 1.14
Andreeva - Riska Andreeva @ 1.10
Kudermetova - Schmiedlova Kudermetova @ 1.083
Swiatek - Bucsa Swiatek @ 1.012
3.08 @    + 70% bónusz
Fogadási határidő: vasárnap, 11:00

 

Mit jelent a 70% bónusz?


A bet365 a tiszta haszon 70%-át írja jóvá, tehát ha 10.000 forinttal küldjük játékba ezt a szelvényt, akkor 20.800 forint lehet a tiszta haszon, ennek pedig 14.560 forint a 70%-a, ennyit kapunk pluszban az irodától. Ahogyan fentebb említettük, ezt nem kell utána megforgatni, automatikusan jóváíródik a számlánkon és azonnal kikérhető!

 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18