Női kézi BL

Egyre valószínűbb, hogy BL-t nyer a Fradi?

Hétvégén kerül megrendezésre Budapesten, a női kézilabda BL négyesdöntője, így ideje ismét rápillantani az oddsokra!

Már csak alig párat kell aludni, s megrendezésre kerül a Budapesti MVM Dome-ban a női kézilabda Bajnokok Ligájának négyesdöntője, amelyben két magyar csapat, nevezetesen a Ferencváros és a Győr is érdekelt lesz! Ennek apropóján érdemes újfent szemlézni a szorzókat, hiszen a legutóbbi írásunk óta jelentős változások voltak!

Közel a felére csökkent (!) az FTC szorzója. - Fotó: fradi.hu

Május idusán a fogadóirodáknál még nem voltak elérhetők a szorzók az elődöntőkre, amelyeket természetesen azóta pótoltak. Az első elődöntőben, a Győr-Vipers meccsen az ETO számít esélyesebbnek, átlagosan 1.65-szörös pénzért lehet a magyar csapatra fogadni háromesélyben, míg a másodikban az Esbjerg a favorit a Ferencváros ellen, a dánok 60 percen belüli győzelmére 1.35-szörös szorzó az átlag.

Női kézilabda Bajnokok Ligája négyesdöntő - elődöntők    
Dátum Mérkőzés 1 X 2
szombat 15:15 Győr-Vipers Kristiansand 1.63 7.97 2.77
szombat 18:00 Ferenceváros-Esbjerg 4.24 9.27 1.32

Mindezek után a végső győzelemre kínált szorzókban komoly változások álltak be. Az ETO esélyessége" változatlan, 2.10-szeres szorzó helyett most 2.08-ért lehet tenni a győriek sikerét.

Az Esbjerg végső diadala ugyanakkor közel egy egész számjegyet emelkedett, hiszen 2.50-ről 3.21-re ment fel. A Vipersé ugyanakkor majdnem ugyanennyivel, csökkent, ugyanis a legutóbbi két kiírás győztesére 4.49-szeres odds helyett már csak 3.67-szeres pénzért lehet fogadni.

A legnagyobb változás viszont a Ferencváros szorzójában állt be! Az FTC-re kezdetben kínált 24.95-szörös odds egészen 13.18-ig csökkent, avagy gyakorlatilag majdnem a felére esett!

Nem kérdés ugyanakkor, hogy továbbra is Fradi a legnagyobb underdog a tornán, ugyanakkor ez az oddsváltozás azért jelzi, hogy egy-egy meccsen bármi megtörténhet, s azért a IX. kerületiknek is lehet keresnivalójuk...


       ⭐️⭐️⭐️⭐️

Akár 52. 000 HUF üdvözlő bónusz 

KÉREM A BÓNUSZT

Ahogy fentebb is említettük, most már tényleg csak pár nap és két magyar csapat szereplésével útjára indul a labda a Final Fourban! Addig is cikkekkel jelentkezünk majd a tornával kapcsolatosan, az elődöntőkről, illetve helyosztókról pedig a szokásos beharangozókat olvashatjátok majd!

{"headTitle":"Ki nyeri a női kézilabda BL-t?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-06 15:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr","odds":"2.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Esbjerg","odds":"3.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Vipers Kristiansand","odds":"3.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"13.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Szerinted milyen eredménnyel zárnak a magyar női kézilabdacsapatok a Bajnokok Ligájában?


ivibet