Logibet

"Az élő tippek 95 százaléka előre betervezett" - interjú a Logibet új tippmesterével

  • Logibet

A Logibet új tippadójával, david667-tel beszélgettünk.

Egy hete mutatkozott be david667 a Logibeten, a tippmester nem titkolt célja, hogy hosszútávon is kétszámjegyű ROI-t tudjon hozni a követőinek. Jelenleg még a Normál és PRO csomaggal elérhető a tippmester, akinek a Discord felületen az élő tippjei ingyenesen elérhetőek, hamarosan pedig önálló csomagot kap a Logibeten.

Logibet: Kezdjük az elejéről. Talán nem titok, régóta vagy a Logibeten, mint előfizető. Hogyan ismerkedtél meg az oldallal illetve mit gondolsz, segített az itteni tapasztalat jobb tippadóvá/fogadóvá válni?

Igen, körülbelül 3 éve lehetek előfizető. Egy pókeres barátom által ismertem meg az oldalt, bár ez még 2015-16 táján lehetett, de abban az időszakban nem volt időm sportfogadással foglalkozni. Az itteni tapasztalat mindenképp segített, mind a tipprakás, mind a tippadás terén. A discordon a felhasználók és a tippmesterek között sok hasznos információ elhangzik, ami segítség a fejlődésben/hatékonyságban.

Logibet: A tippjeidet eddig egy külföldi platformon osztottad meg. A Logibetre való áttéréssel változhat valami a tippjeid szempontjából?

Alapvetően ugyanazt folytatom a Logibeten amit eddig is csináltam. Csak a tippadás kedvéért nem fogok tippet kirakni, minden ugyanúgy okkal fog kikerülni. Annyi változtatáson gondolkodom egy ideje, hogyha időm engedi akkor a számításba vett bajnokságok számát kicsit növelem, esetleg Ázsia felé nyitok, mivel ott eltérő menetrendben zajlanak a bajnokságok az európaihoz képest. A szempontrendszeremnek az eddigiekhez képest más bajnokságokban is működnie kell.

Logibet: A két legfőbb sportágad a foci és a Forma-1. A foci a legtöbb tippadónál mondhatni természetes, viszont a Forma-1 jóval ritkább. Legszívesebben a Száguldó Cirkuszt nézed a TV-ben is?

Ha választanom kell kedvenc sportágat, akkor a Forma-1-et mondanám. A 90-es évek legvégén, még gyerekként a Häkkinen korszakban „fertőződtem” meg. Emellett szívesen nézek focit is, legfőképp La Liga-t, vagy NB1-et.

David667 statisztikái
Sportág Tippszám Profit ROI
Labdarúgás 955 +360.51 7.33%
Forma-1 120 +237.17 48.50%

LogibetLátható, hogy magasabb szorzókkal szeretsz dolgozni. Mi volt a legmagasabb szorzó amit valaha megfogtál (nem feltétlenül kiajánlott tipp esetén)?

Ennek most utána kellett néznem a tipptörténetemben, hogy tudjak releváns választ mondani rá. Meglepően alacsony oddsokat fogok mondani, az átlagoddsomhoz képest. Forma-1-ben a legnagyobb nyertes szorzóm 23-as volt, mellette több 10 feletti nyertes oddsszal. Fociban 13-ast találtam, szintén több nyert 10 körülivel mellette. Lehet meglepő lesz, de igazán nagy szorzójú tippet ritkán rakok ki. Inkább az ilyen 10-20 körüliek a jellemzők. A nem kiajánlott tippekről nem tudok mit nyilatkozni, túl sok nem lehetett belőlük, de számomra igazából a nyereségesség a legfontosabb, persze a nagyobb oddsok beesése számomra is jóleső érzés.

LogibetA Forma-1 technikai sport, ezért is próbálsz ott nagyobb szorzókra vadászni? Van különbség ilyen tekintetben a két sportág között?

Alapvetően nem vadászok nagyobb szorzókra Forma-1-ben. Ott is ugyanúgy a value-t keresem mint fociban, csak sokkal gyakrabban találok nagyon elnagyolt oddsokat. Illetve az időjárás egy nagyon fontos tényező, gondolok itt főleg az esőre. Esőben tényleg érdemes a nagyobb oddsok között keresgélni a value-t, mert vannak pilóták akiknek különösen fekszenek az esős körülmények, de az autók teljesítménye között is lehet „elcsúszás”. Az időjárást kiemelt figyelemmel követem az egész hétvége folyamán.


Megnézem david667 részletes statisztikáit!


LogibetFociban elsősorban szögletes tippekre számíthatnak tőled a követők, főleg élőben. Mi alapján választod ki a meccseket? Előre készülsz bizonyos mérkőzésekre és ha úgy alakul ahogy azt előzetesen eltervezed beszállsz?

Van egy kialakult szempontrendszerem. A csapatok játékstílusa, a várható meccskép egy fontos tényező. Illetve ezzel nagy titkot nem árulok el, a bajnokságok végéhez közeledve a motiváció, vagy annak hiánya egyre többet nyom a latba. A többi lényegében statisztika.

A live tippek több mint 95%-a előre betervezett, ezért is tudom kiírni discordon a szobámba, hogy várhatóan mikor lesz(nek) tipp(ek). Ha az általam kijelölt line-t és oddsot megüti a meccs, és a meccs állása is megfelelő, akkor megy ki a tipp.

A szelektálás részéhez tartozik, ha bármiben kétségem merül fel, akkor azt a meccset inkább átugrom, és elfelejtem.

LogibetSaját szögletes statisztikákkal dolgozol vagy interneten elérhető adatokkal?

Interneten elérhető adatokból dolgozok. Van több oldal is amit használok.

Logibet:  A klubfoci szezon a legvégéhez közelít, nyáron kevesebb tippel operálsz. Mire számíthatunk tőled a holtidőszakban? Ránézel más tippekre is ilyenkor vagy csak a fő profilodnál maradsz?

A fő profilomnál maradok. F1 ügyileg csak az augusztus lesz gyenge. (Voltak olyan versenyhétvégék korábban amelyekre nem volt tippem, nem garancia ez sem semmire.) Focit tekintve elképzelhető hogy kitekintgetek majd ázsiai bajnokságokba szögletekért, a tippek minőséget megtartva, kezdetben inkább óvatosan.

LogibetHa egy év múlva beszélgetünk, mivel lennél elégedett a Logibetes eredményeidet illetően?

A Logibet toplista első helyére komolyan fáj a fogam. Azt tudom mondani mint a magyar, és a Magyarországon dolgozó futballedzők egy jó része, hogy „a munkában hiszek”. Csak ezt én komolyan is gondolom. 1 éven belül szerintem az lehet a realitás, nézve a Logibet indexet, hogy az első helyért folytatott küzdelembe beszállok, és talán 1-1 kiemelkedőbb időszakban vékonyan el is tudom csípni az első helyet. Eredményességet tekintve, minden pre és live tippemet együtt nézve, 15%+ ROI-s eredménnyel elégedett lennék. Csak a 2022-es statomat tekintve az a ~20% ROI azért lehet kicsit kifutott eredmény, szeretek két lábbal a realitás talaján maradni. Persze ha több lesz, maradhat!

 

Hogyan kaphatod meg az ingyenes tippeket?

 

Dávid szobáját a szokásos helyen, az élő tippadás részlegen belül találjátok, david667-élő-tippek néven.

 

 

Amennyiben nem elég az ingyenes tipp, Dávid mérkőzés előtti ötleteire is előfizethetsz a Logibeten bármelyik csomag megvásárlásával.

A jelenleg is előfizetéssel rendelkező felhasználók a bevezető időszakban feliratkozhatnak a tippmesterre, hiszen része lesz a NORMÁL- és a PRO-csomagnak.

 

Mikortól nem lesz ingyenes a tippmester és mi lesz az ára?

Mivel a tippmester egy külföldi platformról érkezett és most debütált a Logibeten, mindenképpen szerettünk volna esetében egy bevezető szakaszt, amikor mi, illetve az előfizetők is megismerkedhetnek vele, valamint ő is a Logibettel. A discordos ingyenes időszak várhatóan néhány hétig tart majd, ezt követően a Logibeten is kikerül a csomagokból, csak egyénileg lehet majd rá előfizetni. A végleges árát egyelőre nem határoztuk meg, de várhatóan a PRO-csomag ára alatt lesz.