Európa Liga

Ezt várjuk mi a Sevilla-Roma EL-döntőn

Szerda este a világ futballszurkolóinak szeme Budapestre szegeződik, hiszen a Puskás Aréna ad helyet az EL-finálénak.

>>Ingyenes fogadási lehetőség a Sevilla-Roma EL-döntőre ITT <<

varin

Mourinho nem tud döntőt veszíteni, a Sevilla pedig EL-t, szóval papíron ez egy végtelenségig tartó tizenegyes-párharc lesz, amelynek soha nem lesz vége, kivéve akkor, amikor kipusztul az emberiség - de akkor is full egálra állnak majd! Az én szívem egyébként az olasz triplázásért dobog, hajlok felé, hogy behúzza a döntőt a Roma, viszont hogy nem lesz egy jó meccs, arra mérget vennék.

A Betfair segítségével egy biztosításos fogadásszerkesztőt dobtam össze, így 4000 forintig a tét visszajár, ha esetleg egy választás vesztes lesz. Nálam ez egy izmos 0-0, nem vészesen sok lappal, de jó néhány spanyol szöglettel.

Tipp: Fogadásszerkesztő: Roma +2 (ehc) + 3.5 gól alatt + 8.5 lap alatt + Sevilla 3.5 szöglet felett @1.88    

Kattints a képre a részletekért

Tomihmv

Szerintem egy szoros, végletekig kiélezett találkozó várható, viszont abból a fajtából, ahol nulla kockázatot vállalnak a csapatok, hiszen óriási a tét. Vagyis osztom varin véleményét, könnyen lehet, hogy ez egy sohavégetnemérős történet lesz...

Így pedig abban látok fantáziát, hogy a mérkőzés büntetőkkel dől el, 4.50-szeres szorzóért, de, hogy végül így ki nyer, abban már nem mernék állást foglalni...

Tipp: A mérkőzés büntetőkkel dől el - Igen @ 4.50    

gb1

A budapesti finálét nagyrészt Mourinho személye miatt előre megbélyegezték underesnek, de csodaszámba azért mégsem menne, ha esne legalább három találat a meccsen. Az utóbbi két döntő 1-1-et és hosszabbítást hozott, ám előtte zsinórban háromszor is jött az over, ahogy a Sevilla utóbbi három - mind nyertes - fináléján is ilyen forgatókönyvet láthattunk. A klisészótárt elővéve leszögezhetjük, hogy egy döntőben bármi és a fordítottja is megtörténhet, én pedig kevert tippemmel azt próbálom kihasználni, hogy a bukik ennyire az under felé húznak. Az alábbi fogadásnak mindenesetre számos forgatókönyv jó, a kínált oddson pedig tartogathat value-t.

Tipp:  Roma nyer vagy 2.5 gól fölött @1.77      

 

mr.blonde 

A két csapat közül egyértelműen a Romától várok kevesebb kockázatvállalást ezen a meccsen, az olaszok óvatos játéka miatt (is) a Sevilla lehet a kezdeményezőbb fél. Több támadás futhat végig spanyol oldalról, mint olaszról, ami több szögletet is eredményezhet nekik. Erősítik a tippet a csapatok EL-ben mutatott statisztikái, mert ebben a mutatóban erősebb a Sevilla, de segíthet egy esetleges Roma (vezető) gól vagy piros lap is.

A legtöbb helyen 1.70 alatt kínálják ezt a fogadást, de a jobb fogadóirodákban sem fizetnek 1.75-ösnél magasabb oddsot a tippre, viszont a 22beten még meg lehet kötni a fogadást 1.80-as odds felett is. 

Tipp:  Legtöbb szöglet - Sevilla @1.82     


Te mire fogadnál a Sevilla-Roma EL-döntőn?


[4140625] 2023-05-31 21:00:00 Sevilla - Romax;

       ⭐️⭐️⭐️⭐️

Akár 52. 000 HUF üdvözlő bónusz 

KÉREM A BÓNUSZT