Sportfogadás

Ingyen fogadások, oddsnövelők és 10 milliós fődíj - a legjobb akciók az EL-döntőre!

Szerdán rendezik a Sevilla-Roma EL-döntőt a Puskásban. Összeszedtük, milyen fogadóiroda akciókat találsz a fináléra!

Már csak néhány órát kell várni és útjára indul a labda a 2022/2023-as Európa Liga döntőjében, ahol a hatszoros győztes Sevilla a Konferencia Liga-címvédő Roma csapatával mérkőzik meg. A meccset idehaza Budapesten rendezik, a telt házas Puskás Arénában, az esélyek pedig szinte teljesen kiegyenlítettek. A mérkőzésre több tippötletet is találhattok a Hathármon, ezúttal viszont a fogadóirodák akcióiról állítottunk össze egy válogatást. Lássuk, milyen bónuszokat és akciós fogadásokat szerezhetsz meg a nagy meccsre! 

 

>>Unibet<<

⭐️Fogadj kereken 20-as oddson a győztesre! 

Az Unibet alaposan kitett magáért, hiszen három promóciót is megfuttatott a fináléra. Az Unibet-számlával még nem rendelkező sportfogadók számára elérhető a 20-as oddsos akció, amelynek keretén belül kereken 20-szoros szorzóért lehet fogadásokat kötni a Sevilla-Roma mérkőzés végeredményére (1X2). Az akcióban való részvétel feltétele egy regisztráció és egy befizetés, az akció keretén belül nyerhető maximális összeg pedig 10. 000 forint. 

 

⭐️Ingyenes tippjáték 10 millió forintért!

Szintén az Unibeten érhető el a 10 millió forintos fődíjú ingyenes tippjáték. A játékban való részvételhez csak egy Unibet-regisztráció szükséges, befizetés viszont nem! 

A játék pofon egyszerű, három kérdésre kell helyesen válaszolni és aki eltalálja mind a három kérdést, az 10 millió forintot zsebelhet be. A kérdések az első gól szerzőjére, az első gól idejére és a mérkőzés pontos eredményére vonatkoznak! 


       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FOGADOK AZ EURÓPA LIGA DÖNTŐRE

KÉREM A BÓNUSZT

 

⭐️+25%-os nyereménynövelő az Európa Liga döntőjére!

 Elérhető egy fogadáskészítős promóció is. Ennek értelmében a Sevilla-Roma meccsre az Unibet fogadásépítőjével kell feladnunk egy tippet, amely legalább három választás tartalmaz és legalább 3.00-as eredő szorzóval rendelkezik. A maximum tét ebben a promócióban 8000 forint. A nyereménynövelés akkor következik be, ha a tippet nyert, ebben az esetben az Unibet 25%-kal felturbózza az oddsodat! 

 

>>BET365<<

⭐️ +25-os nyereményfokozó 

A bet365-nél is elérhető a 25%-os nyereményfokozó, annyi különbséggel, hogy itt a fogadásszerkesztőben elég a 2.00-es eredő szorzó is, de itt is legalább három választásnak kell szerepelnie a szelvényünkön. 


      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit az első befizetés után

KÉREM A BÓNUSZT

 

⭐️Free4All - 2000 forint ingyenes fogadási kredit!

A Bet365-nek is van ingyenes játéka, amelynek díja 2000 HUF értékű fogadási kredit. A Sevilla-Roma meccsre kell 2-2 kérdést helyesen megválaszolni, kettőt a mérkőzés előtt, kettőt a mérkőzés félidőjében.  A játékban való részvétel ingyenes, nem kell fogadni a meccsre ahhoz, hogy válaszolhassunk a kérdésekre! 

 

>>BETFAIR<<

⭐️Ingyenes fogadásszerkesztős fogadás!

A Betfair akciójáról külön cikkben is foglalkoztunk, amikor egy 6.20-as szorzót pakoltunk össze a fináléra. A Betfairnél ingyenes fogadási lehetőség érhető el a Sevilla-Roma döntőre, az ingyenes fogadás kiváltásának feltétele egy Betfair-regisztráció és az, hogy legalább egyszer fizessünk be a számlára - akár a múltban, akár most. 

Nagyszerű lehetőség ez a Betfair-es promó, hiszen bár a fogadás tétje csak 400 HUF, a novemberi katari világbajnokság óta már több mint 90 (!!!) alkalommal lehetett ingyen fogadni a Betfairnél, ami több tízezer forintnyi kockázatmentes pénzkereseti lehetőséget jelent. 

   ⭐️⭐️⭐️

8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz is jár! 

KÉREM A BÓNUSZT