Darts

3.25-szörös kasszát nyernénk Van Gerwennel

Az ikonikus Madison Square Garden ad otthont a US Darts Mastersnek, amely a World Series harmadik állomása.

Szombat hajnalban rendezik a bet365 US Darts Masters első játéknapját, amelyen hagyományosan a nyolc PDC-sztár egy észak-amerikai dartsossal méri majd össze a tudását. 

Hiányolhatunk néhány amerikai és kanadai játékost a mezőnyből, nem tudta például magát kvalifikálni Leonard Gates, Danny Baggish, Danny Lauby és David Cameron sem, ami egyébként jól mutatja az észak-amerikai darts mélységet.

Helyettük három újoncot is köszönthetünk majd, Jason Brandon, JT Davis és Jake MacMillan egyaránt első nagyszínpados PDC-meccsére készül. Nem mondunk újat azzal, hogy egyiküknek sem lesz egyszerű dolga, de a két amerikaitól minimum egy tisztes helytállás benne lehet a pakliban.

🟢 Bet365 bónuszkód és regisztráció 🟢

Brandon szép átlagokat dobált a selejtező versenyeken, igaz Rob Cross személyében éppen kifogott egy olyan ellenfelet, aki nagyon jó formának örvend, miután az előző hétvégén karrierje során először European Tour-versenyt nyert. A döntőben pont azt a Luke Humphries-t győzte le, akinek meg kellett volna nyernie a tornát ahhoz, hogy kipöckölje Crosst a World Cup-csapatból. A legjobbkor jött tehát a világbajnok angolnak ez az ET-siker, hiszen így Michael Smith-szel képviselheti majd Anglia színeit a csapat-világbajnokságon. 

Cross önbizalommal, Humphries viszont csalódottan érkezhetett New Yorkba, így a PDC-sztárok közül talán 'Cool Hand' a leginkább sebezhető. Alex Spellman személyében nem is kapott egy könnyű ellenfelet, az amerikaitól még 100-as átlagot is láthattuk a májusi selejtezők során és legyőzte például Baggish-t és Cameront. Nyilván a nagyszínpad más kávéház, de egy +2.5-ös hendikepet megkockáztathatunk Spellmanre.

A legnehezebb dolga talán a már említett Macmillannek lesz. A 31 éves kanadai annyira nem dobott meggyőző átlagokat a selejtezők során, így feltételezzük, hogy újoncként inkább 80 körüli átlagra számíthatunk majd tőle, ami egy friss Premier League-bajnok Michael van Gerwen ellen nagyon kevés lehet. Ennél a párharcnál érezzük azt a különbséget, hogy nagyon kinyílhat az olló és akár befigyelhet egy söprés. 

A címvédő Michael Smith ellenfele a rutinos Jim Long lesz, aki legutóbb 2019-ben kvalifikált a tornára és akkor szintúgy az angollal hozta össze a sors. A négy évvel ezelőtti Smith-szel tudta tartani a tempót és egy egész szoros, 6-4-es meccset játszott. Kérdés, hogy az azóta világbajnok és világelső Smith-t is meg tudja-e szorongatni? Nem vennénk rá mérget...

A három Pro Tour-kártyás hazairól egyáltalán nem esett még szó. Közülük Matt Campbellben van a legnagyobb potenciál, a fogadóirodák is leginkább benne látják az esélyt egy győzelemre. A kanadai jól ismeri már a PDC-s ászokat, Nathan Aspinallal is összecsapott már néhányszor, viszont tavaly a hazai színpad ellenére nem tudta kihozni magából a legjobbját. 

Jeff Smith-nek és Jules van Dongennek már kevésbé vannak jó esélyei borítani a papírformát, de egyiküket sem írhatjuk le, hiszen mindketten Európában edződnek. Peter Wright pedig kellően hektikus ebben a szezonban, szóval Smith még akár meg is lepheti, ha a gyengébb arcát mutatja a skót. 

{"headTitle":"US Darts Masters 2023, 1. kör","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-03 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spellman +2.5","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Van Gerwen 6-0","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit

KÉREM A BÓNUSZT