FA Kupa

Ezzel a módszerrel fogadhatsz kockázatmentesen a hétvégén

Az FA Kupa döntőjére kapunk egy ingyenes fogadási lehetőséget kedvelt partnerirodánktól.

Zárul az angol labdarúgó szezon szombaton, méghozzá az FA Kupa döntőjével, ami egy igazi klasszikus párosítást hozott. A manchesteri városi derbit rendeznek ugyanis a Wembleyben, az esélyek pedig a City mellett szólnak. A találkozóval még több ízben foglalkozunk, most azonban egy olyan ingyenes fogadási lehetőséget mutatunk, amivel semmit nem kockáztatsz.

Ismét a    nyújtja számodra a legkisebb kockázatú fogadási lehetőséget a hétvégére, ugyanis minden játékos - aki már egyszer befizetett - jogosult az ingyenes fogadási lehetőségre.

A 400 Ft (1 EUR) értékű kockázatmentes fogadást a Betfair fogadásszerkesztőjében lehet összerakni a City-United meccsre, egyetlen feltétel pedig, hogy legalább két eseményt kell a kiválasztanunk. Jó hír, hogy minimum odds megkötés nincs, így abszolút ránk bízza az iroda hogy mit pakolunk a szelvényünkre.

Egy 11-es szorzót raktunk össze, ahol a manchesteri faultokra és szabálytalanságokat vettük ki. A Vörös Ördögöktől várunk ugyanis több lapot, emellett jó esélyt látunk rá, hogy Casemiro besárguljon, valamint Bruno Fernandes két faultot is összehozzon. Ha pedig ezekkel "megvagyunk" már csak maximum három gólra lenne szükségünk a szombat délutáni találkozón.


›› A főoldalon a "Sportfogadás" menüpont alatt választ ki a "Promóciók" fület és máris aktiválhatod az ingyenes fogadásodat. ‹‹Megéri ezért csatlakozni a Betfairhez? 

Az ingyenes fogadás összegét látva sokan felszisszenhetnek, hiszen 400 forint a mai világban már nem sok mindenre elég sajnos. Ugyanakkor

a tavalyi világbajnokság kezdete óta már közel 80 (!!!) ingyenes fogadási lehetőség volt elérhető a Betfairnél,

ami azt jelenti, hogy immáron több, mint harmincezer (!!!) forint értékben fogadhattunk úgy, hogy semmilyen kockázatot nem kellett vállalnunk! Ezzel pedig meg is adtuk a feltett kérdésre a választ, ilyen mennyiségű ingyenes fogadásokat ugyanis jelenleg sehol máshol nem tudunk megkapni! 


   ⭐️⭐️⭐️

Tudtad? 8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz is jár

KÉREM AZ INGYENES FOGADÁSI LEHETŐSÉGET 

⚠️ Még nincs számlám a Betfairen

Ebben az esetben regisztrálj egy számlát az alábbi linken keresztül és fizess be, amennyit szeretnél. Bankkártyás befizetés esetén 2000 forint a minimum, de a Betfair 100%-os bónusza miatt legalább 8000 forintot ajánlott. Ha ez megtörtént, elvileg már jogosult is vagy a 400 forintos ingyenes fogadásra, amelyet a Promóciók fül alatt aktiválhatsz. 

⚠️ Már van számlám, de még nem fizettem be

Ebben az esetben elég csak befizetned a minimum összeget, esetleg igényelned a fenti bónuszt és máris kapod az ingyenes fogadásszerkesztős lehetőséget. Innentől pedig az összes további ilyen ajánlatra is jogosult leszel.

⚠️Már van számlám és be is fizettem valamikor

Ez a legkönnyebb helyzet, hiszen ekkor csak menj a Promóciók menüpontra és már fogadhatsz is kockázat és további befizetés nélkül, még akkor is, ha az egyenleged 0 forint.

betfair