FA Kupa

Ezekre fogadunk a Manchester City-Manchester United kupadöntőn

Első ízben csatázik a két manchesteri gigász az FA Kupa trófeájáért. Vajon ki kerül ki győztesen?

Szombaton befejeződik az angol futballidény, méghozzá az FA Kupa döntőjével, amelyet a két manchesteri csapat, vagyis a City és az United vívja meg a Wembleyben. A fogadóirodákban a bajnoki aranyérmes számít esélyesebbnek, sikerére ugyanis háromesélyben átlagosan mindössze 1.53-szoros pénzért lehet fogadni.

4141911

Csapathírek

A Real Madrid elleni 4-0-s Bajnokok Ligája sikert és továbbjutást követően visszább vett a tempóból a Manchester City. Igaz, ez annak köszönhető, hogy játék nélkül megnyerte a Premier League-et, így a Chelsea, a Brighton és a Brentford ellen már felforgatott kezdőcsapatokat küldött pályára Guardiola.

Ugyanakkor a Kékeket még így is legyőzték (1-0), délen döntetlent (1-1) hoztak össze, viszont a PL zárófordulójában 1-0-ra kikaptak a Brentford otthonában.

Még egyszer hangsúlyozzuk ki, a Real Madrid elleni, illetve a Brentford elleni kezdő között kilenc (!) helyen volt változás, csak Walker és Ederseron jutott szóhoz vasárnap és a spanyolok ellen.

Szóval abszolút nem ezekből az eredményekből kell kiindulni a hétvége előtt, hanem inkább a korábbiakból, amikor is ellenállhatatlan és legyőzhetetlen volt a City.

Biztos kimaradója nem lesz az Égszínkékeknek egyébként, viszont De Bruyne, Rúben Dias, Akanji és Grealish szereplése kérdéses, ugyanakkor meglepő volna, ha végül közülük egyik sem kezdene...

[4141911] 2023-06-03 16:00:00 Manchester City - Manchester Unitedx

Ami a másik manchesteri csapatot illeti, a Vörös Ördögök jó formába lendültek a szezon végére, hiszen az utolsó négy bajnokijukat megnyerték. A Wolvest 2-0-ra, a Bournemoutht 1-0-ra, a Chelsea-t 4-1-re, míg a Fulhamet 2-1-re győzték le, így pedig befutottak a harmadik helyre a PL-ben.

A szezon során pedig már nyertek egy trófeát, méghozzá a Wembleyben, február végén 2-0-ra nyomták le a Newcastle együttesét az Angol Ligakupa fináléjában.

A jó forma mellett jó hír a United szimpatizánsai számára, hogy szeretett csapatukból biztosan "csak" Van De Beek, Lisandro Martínez, Sabitzer, Heaton és Martial marad ki, míg Antony játéka bizonytalan, közülük az utóbbi kettő kivételével a többiek mostanság már nem voltak elérhetők.


       ⭐️⭐️⭐️⭐️

Akár 52. 000 HUF üdvözlő bónusz 

KÉREM A BÓNUSZT

Mire érdemes fogadni?

A felek az idei szezonban eddig értelemszerűen kétszer csaptak össze, októberben a City kiütötte a United csapatát, ugyanis 6-3-ra (a 83. percben még 6-1 volt az állás) nyert az Etihadben. A Vörös Ördögöknek ugyanakkor sikerült a visszavágás, ugyanis január közepén 0-1-ről sikerült fordítaniuk (2-1), s nyertek a városi rivális ellen az Old Traffordon.

Óriási lesz a tét, hiszen kupadöntőről, továbbá presztízstalálkozóról beszélünk, arról nem is beszélve, hogy a City triplázni szeretne (egy hét múlva BL-döntőt vív), míg a United mindkét hazai kupát meg akarja szerezni idén.

Természetesen az Égszínkékek az esélyesebbek, de egy ilyen találkozón azért bármi megtörténhet, így kimenetelre és győztesre nem fogadnánk, köszönhetően a szorzóknak. A mindkét csapat szerez gólt opcióban viszont az előjelek alapján lehet érték, pláne 1.75-szörös pénzért (a felek utolsó három egymás ellenijén zöldült volna ez a tipp).

Mindemellett pedig szerintünk büntetőlapokra is érdemes lehet fogadni. No, de nem a klasszikus értelemben, hanem úgy, hogy a Manchester United kap több büntetőlapot. Ugyanis azért City dominancia várható, vagyis több United-szabálytalanság, s büntetőlap, mindemellett idén mindkétszer 3-0-ra "nyertek" ebben a mutatóban a Vörös Ördögök az Égszínkékek ellen, de egyébként is jóval több büntetőlapot kaptak az idei szezonban.

{"headTitle":"Manchester City - Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-03 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Manchester United kap több büntetőlapot","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[4141911] 2023-06-03 16:00:00 Manchester City - Manchester Unitedx;