FA Kupa

Erre fogad Peter Crouch a City-United döntőn!

A Pálcikaember 5 játékos-speckó tippet kombinált össze, amellyel 21-szeres pénzt szakíthatunk.

Szombaton 16 órakor útjára indul a labda a Wembley-ben, avagy a két manchesteri gigász, a United és a City feszül egymásnak az FA Kupa fináléjában. A találkozó esélyeivel korábbi cikkünkben már foglalkoztunk, sőt górcső alá vettük azt is, hogy mennyire lehet lapgazdag ez a meccs, illetve egy értékes játékos-speckó tippet is hoztunk a döntőre. 

És ne felejtsük el azt sem, hogy a Betfairnél egy ingyenes fogadás vár ránk, ennek kijátszására ugyancsak mutattunk egy tippötletet, amely több, mint 11-szeres kasszával kecsegtet.

De nem maradhat ki a sorból Peter Crouch sem, így most elhoztunk Nektek a Pálcikaember tippjeit is, aki szokásához híven egy fogadáskészítős szelvénnyel rukkolt elő. Íme!
 


 

Mint látható, Crouch 5 játékos-speckó tippet kombinál, amely 21-szeres pénzt fizet, ez a 400 forintos ingyenes téttel 8.000 forint feletti nyereményt jelentene.

 

Megéri ezért csatlakozni a Betfairhez? 

Az ingyenes fogadás összegét látva sokan felszisszenhetnek, hiszen 400 forint a mai világban már nem sok mindenre elég sajnos. Ugyanakkor a tavalyi világbajnokság kezdete óta már közel 80 (!!!) ingyenes fogadási lehetőség volt elérhető a Betfairnél, ami azt jelenti, hogy immáron több, mint harmincezer (!!!) forint értékben fogadhattunk úgy, hogy semmilyen kockázatot nem kellett vállalnunk! Ezzel pedig meg is adtuk a feltett kérdésre a választ, ilyen mennyiségű ingyenes fogadásokat ugyanis jelenleg sehol máshol nem tudunk megkapni! 


   ⭐️⭐️⭐️

Tudtad? 8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz is jár

KÉREM AZ INGYENES FOGADÁSI LEHETŐSÉGET 

⚠️ Még nincs számlám a Betfairen

Ebben az esetben regisztrálj egy számlát az alábbi linken keresztül és fizess be, amennyit szeretnél. Bankkártyás befizetés esetén 2000 forint a minimum, de a Betfair 100%-os bónusza miatt legalább 8000 forintot ajánlott. Ha ez megtörtént, elvileg már jogosult is vagy a 400 forintos ingyenes fogadásra, amelyet a Promóciók fül alatt aktiválhatsz. 

⚠️ Már van számlám, de még nem fizettem be

Ebben az esetben elég csak befizetned a minimum összeget, esetleg igényelned a fenti bónuszt és máris kapod az ingyenes fogadásszerkesztős lehetőséget. Innentől pedig az összes további ilyen ajánlatra is jogosult leszel.

⚠️Már van számlám és be is fizettem valamikor

Ez a legkönnyebb helyzet, hiszen ekkor csak menj a Promóciók menüpontra és már fogadhatsz is kockázat és további befizetés nélkül, még akkor is, ha az egyenleged 0 forint.

betfair