Roland Garros

Először kerülhet komoly bajba Carlos Alcaraz

  • Cesc18

Óriási meccsnek ígérkezik a világelső Carlos Alcaraz és a korábbi junior világelső Lorenzo Musetti nyolcaddöntője.

Nem csak Novak Djokvics, hanem Carlos Alcaraz is a legnagyobb melegben kényszerül játszani vasárnap délután Párizsban, a spanyolok világelsőjére ráadásul egy borzasztóan veszélyes meccs vár a 17. kiemelt Lorenzo Musetti ellen. 

A fogadóirodák már-már szokás szerint óriási favoritnak hozták ki Carlitost, pedig egy év sem telt el azóta, hogy Hamburgban a döntőben kikapott Musettitől. Akkor a bukmékerek szinte ugyanúgy lőtték be az esélyeket, mint most, avagy hatszoros pénz körül fizetett a 21 éves olasz győzelme. Akkor egyébként egy nagyon szórakoztató mérkőzést vívtak és valami hasonlóra számíthatunk tőlük a Philippe Chatrier-n is. 

Ez nagy kihívás lesz számomra. Remekül játszik, nagyon erős játékosokat győzött le. Emlékszek a hamburgi meccsünkre, nagyon-nagyon kemény volt. Nagyon várom már az újabb összecsapásunkat, ez igazán élvezetes lesz, biztosan jó labdameneteket játszunk majd - mondta Alcaraz. 

A tornán egyelőre mindketten ellenállhatatlanul vették az akadályokat. A világelső spanyolnak ugyan becsusszant egy elveszített játszma, de összességében egy pillanatig sem volt kérdéses a továbbjutása. Ugyanez elmondható Musetti teljesítményéről is, ám neki még veszített szettje sincs, pedig például az előző körben az a Cam Norrie volt az ellenfele, aki ugye idén a riói döntőben elkapta Carlitos skalpját. 
 

Mire fogadjunk?


Az elmúlt másfél évben folyamatosan Alcaraz van a figyelem középpontjában és jóval kevesebb szó esik például olyan tehetségekről, mint Musetti. Pedig az olaszban is rettentően nagy potenciál van, hiszen ő is volt junior világelső és junior Grand Slam-bajnok.

Emlékezhetünk, hogy Musetti két éve egyszer már eljutott a Roland Garroson a legjobb 16-ig, ahol 7-6, 7-6-ra nyerte meg az első két szettet Novak Djokovics ellen. Annak a meccsnek akkor csúnya vége lett, de azért bizonyította tehetségét. Mint ahogyan az idei salakszezon során is, hiszen ami nem sikerült Párizsban, azt megcsinálta Monte-Carlóban, avagy legyőzte az akkor világelső szerb klasszist. 

     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Bőven megvan a játéka Musettinek, hogy szorossá tegye ezt a meccset vagy akár le is győzze Alcarazt. Nyilván óriási önbizalommal és nagyon jó formában játszik a spanyol, de hatalmas a nyomás rajta és egy komoly ellenfél ellen elbizonytalanodhat. Voltak egyébként Alcaraznak kisebb hullámvölgyei a tornán, emlékezhetünk, hogy az első meccsén Cobolli ellen a két sima játszma után nehézkesen ment a befejezés, majd Daniel elvitt egy szettet, míg Shapo 4-1-re ment a második játszmában. 

Nagyon érdekes, hogy egy ennyire jó játékos ellen, mint Musetti ilyen 32.5 körüli over/under line-t szabtak. Láthattuk Hamburgban, hogy mennyire nehezen bírtak egymással és bár azóta Alcarazból Grand Slam-bajnok és világelső lett, de azért tudásban nagyot nem nyílt az olló köztük. Komoly csalódás lenne, ha ebből nem sülne ki egy nagy meccs. Egyértelműen az overt gondoljuk a legerősebb tippnek erre a nyolcaddöntőre.

{"headTitle":"Carlos Alcaraz - Lorenzo Musetti","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-04 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 32.5 felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét játékos nyer legalább egy szettet","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet