Roland Garros

Ezzel a tippel egyszer már nyertünk Djokovics meccsén

  • Cesc18

Két nehezebb meccs után vasárnap egy egyszerűbb (?) találkozó vár Novak Djokovicsra.

Vasárnap már ebéd után nem sokkal pályára szólítják majd Novak Djokovicsot, aki a legjobb 16 között azzal a Juan Pablo Varillasszal csap majd össze, aki 1994 óta az első perui teniszező, akinek ilyen messzire sikerült jutnia a Roland Garroson. 

Több szempontból is komoly hőstett ez a nyolcaddöntő, egyrészről korábban még soha nem nyert főtáblás Grand Slam-meccset, most viszont hármat is, másrészről mindegyik találkozóját öt játszmában húzta be. Az ATP gyorsan rá is ragasztott a 'Mr. Five-Setter' becenevet, ami szólhat a korábbi major meccseinek is, hiszen idén év elején Melbourne-ben és tavaly Párizsban ugyancsak döntő szettes összecsapásokat vívott. 

>>>🔷 Fogadj a legjobb szorzókon a legszélesebb kínálatból 🔷<<<

Mindkettő elég emlékezetes volt, különösen a tavalyi Roland Garros-meccse, amikor is 2-0-ra ment el Felix Auger Aliassime ellen, de végül ekkora előnyből sem tudta megnyerni a meccset. Az idei versenyre taktikát váltott és kipróbálta milyen a másik oldalon állni. Most ő került kétszettes hátrányba, méghozzá az első körben Shang ellen, majd a második körben Bautista-Agut ellen is. Óriási bravúrral mindkettőt megfordította és nem fogyott el a harmadik körre sem, ahol ugyan csak az első szettet veszítette el Hubert Hurkacz ellen, de újabb meccset kellett megfordítania. 

Tény, hogy RBA vagy 'Hurka' nem a legjobb passzban vágott neki a Roland Garrosnak, míg Shang alapból underdog volt a perui ellen, de zsinórban három ötszettest megnyerni akkor is hatalmas bravúr. Jár is érte a jutalom, egy meccs Djokovics ellen a Philippe Chatrier közönsége előtt. 

Ami a szerb menetelését illeti, egyelőre megúszta a túlórát Fucsovics Marci és Aleandro Davidovh Fokina ellen is, de ehhez jóformán vért kellett izzadnia. A magyar csak az első szettben, a spanyol viszont már az első kettőben megnehezítette Nole dolgát és mindkét meccsen nüanszokon múlt, hogy nem bonyolódott bele egy extrém hosszú találkozóba. Fokina ellen is 3 óra 36 percet volt a pályán pedig 3-0-ra nyert. Összehasonlításképp, Varillas csak 15 perccel játszott tovább a Hurkacz elleni ötszettes során...
 

Mire fogadjunk?


Nagyon kellene Djokovicsnak egy könnyű és gyors meccs, mert ez így egyelőre elég kemény első hét számára, annak ellenére, hogy még nem veszített szettet. A perui játékában talán nincs akkora potenciál, mint Fokináéban vagy Fucsovicséban volt, de azért nem lehet félvállról venni. Ami azonban aggasztó lehet Varillas szemszögéből, hogy az elmúlt kilenc (!) meccsének mindegyikén elveszítette az első szettet. Mondani sem kell, hogy Djokovics ellen alapból kevés sansza van, hátrányból pedig erősen tendál a nulla felé. 

Bár 12:30-kor nehéz gyorsan üzemi hőfokra melegedni, de bízunk benne, hogy Djokovics megpróbál már az elején erőt demonstrálni és egy magabiztos első szettel indít. 

A szerb előző meccsén és most is rámegyünk a brékekre, mert Djokovicstól szinte biztosan jó néhány bréket láthatunk majd, ugyanakkor a sajátjaiban elég sebezhető volt, a kilencet ismét összehozhatják ketten. 

{"headTitle":"Novak Djokovics - Juan Pablo Varillas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-04 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. szett Djokovics -3.5","odds":"2.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Brékek száma 8.5 felett","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT