Bolgár foci

Eldől a bolgár bajnoki cím! - tippek a Ludogorec meccsére

  • varin

Jobban áll a Ludogorec, de ha nem nyer Várnán, előzhet a trónkövetelő.

Szerdán zárul a bolgár Parva Liga, vagyis hosszú versenyfutás után megtudjuk képes lesz-e ismét felérni a csúcsra a Ludogorec vagy jön a trónfosztás a CSZKA által. Lássuk tehát a főszereplő két csapat meccseit és a különböző forgatókönyveket.

A felsőházban rendezendő mindhárom meccsnek lesz még tétje, hiszen a bajnok mellett a bronzérmes pozíció is kiadó. A 35. fordulóban Cserno More-Ludogorec, Levszki Szófia-CSZKA Szófia és Lokomotív Plovdiv-CSKA 1948 Szófia meccseket rendeznek. 

Ami biztos, hogy a Ludogorec címvédéséhez az szükséges, hogy legalább annyi pontot szerezzen, mint a CSZKA Szófia.

A zsinórban 12. bajnoki címére készülő razgradiak a tét nélkül futballozó a Cserno More Várnához látogatnak, amelyet a bajnokságban kétszer is sikerült legyőzni, ugyanakkor a kupa elődöntőjében a kiscsapat örülhetett.

Lényegesen nehezebb a CSZKA Szófia helyzete, hiszen városi rangadón találkozik a Levszkivel, amely ráadásul még hajt a bronzéremért. Ehhez mondjuk az szükséges, hogy a CSZKA kikapjon a Plovdiv ellen, de alighanem a Levszkinél az is motiváció, hogy elüsse a riválist az aranyéremtől. A mérkőzésre egy erős tippel jelentkezett a Logibet senior tippmestere, Griezmann - ezt itt tudjátok megtekinteni.

Nem gondoljuk, hogy a motiválatlan, az utolsó 9 meccsén nyeretlen várnai csapat tudja majd megállítani a Ludogorecet. Bár a razgradiak botladoznak, ezt a győzelmet muszáj behúzniuk, sikerükre pedig viszonylag jó oddson fogadhatunk.

{"headTitle":"Cherno More Varna-Ludogorec Razgrad","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-07 17:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ludogorec -1.0","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ludogorec 1.5 gól felett","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365