Roland Garros

Ennyi esélye van Djokovicsnak az Alcaraz elleni elődöntőben

Pénteken előrehozott döntőt játszanak Párizsban, avagy Carlos Alcaraz és Novak Djokovics néz farkasszemet egymással.

A szezon eleje óta várjuk, hogy megmérkőzzön egymással a világelsőséget egymás között cserélgető Carlos Alcaraz és Novak Djokovics. Most már csak kettőt kell aludnunk, június 9-én, pénteken ugyanis összemérik tudásukat a Roland Garros elődöntőjében. 

A szerb klasszisnak ez lesz pályafutása 12-ik elődöntője Párizsban, összességében pedig 45-ször jutott már el major tornán a legjobb négy közé. A 20 éves spanyol ezzel szemben első ízben verekedte be magát a Roland Garroson az elődöntőbe és egyébként Djokovics 2007-es elődöntője óta a legfiatalabb játékos, akinek ez sikerült. 

Ezt a meccset mindenki látni akarja. Azt hiszem, ezt nagyon jó lesz játszani és nézni egyaránt. Nagyon akartam, hogy összejöjjön ez a párharc. Mindig azt mondom, hogy ha a legjobb akarsz lenni, akkor a legjobbakat kell legyőznöd. Djokovics még mindig a világ egyik legjobbja, szóval ez kemény kihívás lesz - mondta Alcaraz. 

'Nole'-nak minden rutinját elő kell vennie, ha megakarja nyerni ezt az elődöntőt, Carlitos ugyanis elképesztően meggyőző játékot mutat. Eddig egyszer futottak össze pályafutásuk során, tavaly Madridban, ahol óriási csatában a spanyol nyert. Akkor egyébként a fogadóirodák még a szerb klasszist tartották esélyesebbnek, mostanra azonban fordult a kocka.

Íme az oddsok az elődöntőre! 

{"headTitle":"Carlo Alcaraz - Novak Djokovics","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-09 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Alcaraz","odds":"1.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Djokovics","odds":"2.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Kedden este jöttek ki a számok a nagy meccsre, azóta jelentősebb oddsmozgás nem figyelhető meg. Ami talán várható, hogy inkább közelítenek majd a szorzók egymáshoz, hiszen Djokovics ekkora underdogként sok fogadónak csábító lehet - partnerirodáink közül a 22bet fizet jelenleg a legtöbbet a szerb győzelmére.  

Az egál hendikep egyébként +/- 3.5, míg a játékok számánál az over/under határt 38.5-nél húzták meg. Egyértelműen szoros és hosszú meccset várnak, a 3.5 szett felett például mindösszesen 1.51-ért fogadható. 
 

Szerintetek ki nyeri ezt az előre hozott döntőt?