Konferencia Liga

Spéci, de erős tippet találtunk az EKL döntőjére

  • varin

A bíró személye nehézzé teszi a lapos fogadást, de a szabálytalanságokra érdemes tippelni.

Szerda este Prágában kerül sor az Európai Konferencia Liga döntőjére, vagyis a 4 fináléból a 3. következik. Az EL és a női BL is igen kemény meccset hozott, így a Fiorentina-West Ham csörtét lapos szemszögből is megvizsgáljuk.

4140725

Külön érdekes lehet a játékvezető személye, hiszen élete utolsó meccsére készül a spanyol Carlos del Cerro Grande. A spanyol bajnokságtól már elbúcsúzó veterán spori kapta a megtiszteltetést, hogy ledirigálja a történelem második EKL-döntőjét, ami karrierje első nemzetközi fináléja lesz.

A 47 éves sípmester idén a BL-ben fújt főleg, itt 6 meccsen 28 lapot osztott ki, míg a spanyol bajnokságban 21 találkozón 4,9-es átlagot hozott. Kiemelendő azonban, hogy minden második meccsen adott piros lapot, 7 esetben pedig azonnali kiállítással sújtotta a renitens futballistát.

Grande egyébként már a kezdő sípszó előtt érezheti a nyomást, amelyet a két szakvezető tett rá nyilatkozatával. Vincenzo Italiano mester ugyanis bevallotta, nem riadnak majd vissza a taktikai szabálytalanságoktól, amelyekkel megállíthatják a WHU kontráit, míg David Moyes reményét fejezte ki, hogy a spanyol bíró meg is torolja majd ezt a taktikát.

 

>>>🆕REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT🆕<<<

 

Egyébként sem kell a szomszédba menni, ha keménykedésről van szó a Violáknál, hiszen a Fiorentina szabálytalankodott a legtöbbet a teljes EKL-mezőnyből, ami még akkor is szép teljesítmény, ha rajta kívül csak a Basel játszott 14 meccset.

Jovicsék meccsenként pontosan 14 faultot és 2,78 lapot átlagolnak, míg a Kalapácsosoknál ez a statisztika 10,4, illetve 2,16.

Mi teljes mértékben elfogadjuk a főszereplők szavait, illetve a statisztikákat, tippünket is ezen gondolatmenet mentén fogalmaztuk meg. Nem biztos, hogy igazán kemény meccs lesz, Grande hajlamos az inkonzekvens bíráskodásra, és az sem kizárt, hogy élete utolsó meccsét megpróbálja majd nagyvonalúan levezetni.

{"headTitle":"Fiorentina-West Ham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fiorentina -1.0 szabálytalanság","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[4140725] 2023-06-07 21:00:00 Fiorentina - West Ham Unitedx;