Logibet

Kiszakadt a profitzsák a hétvégén a Logibeten!

  • Logibet

A tippmester brutálisan leszedte a bukmékereket a Forma 1-es futammal, de az élő tippekkel is szép profitra tett szert.

Ahogy már jeleztük, a Logibet oldalán nyár elején debütált david667 tippmester, akinek augusztus elején kedvezményes áron lehetett megkapni a tippjeit. Ez a hétvége pedig busásan visszahozta az előfizetés árát, ugyanis őrült szorzókat szedett le a tippadó. Ha többet is megtudnál Dávidról, olvasd el az interjúnkat.

Mi történt a hétvégén?

A tippmester kedvenc sportága a Formula-1, az Olasz Nagydíjra pedig megtette a tétjeit már a hétvége előtt. A futam nem hozott meglepetést, ha onnan vizsgáljuk, hogy Max Verstappen nyerte azt, azonban az addig vezető úton a Ferrari komoly kihívója volt, amire számított is a Dávid.

Carlos Sainz időmérős sikerét például 17-szeres szorzón fogta meg, de a második szabadedzést is 9-es szorzóért cserébe nyerte meg a spanyol pilóta.

A hispán versenyző dobogója ráadásul a futamon is jól fizetett, a tippmester pedig ezt egy igen erős tippnek érezte, így 9-es tétegységgel küldte játékba, ami 54 egység profitot jelentett

Emellett még olyan "apróságokkal" nyert Dávid, mint az Újpest két lőtt gólja vagy élőben a Mezőkövesd szögletei. 

A tippmester összességében a Logibet felületen 90 egységet profitált már szeptemberben, míg élőben 19 egységet rakott mellé

 

Miért éri meg követni david667 tippjeit?

A Logibet oldalán saját csomagja van a magyar tippadónak, akire a továbbiakban is érdemes lesz figyelni, ugyanis most indul be igazán a szezonja. Tippjei sehol máshol nem elérhetőek, kizárólag a Logibeten!

A Forma-1-es idényből még 8 futam van hátra, emellett pedig a másik szakterülete a szögletes fogadás a tippmesternek. Miután az európai bajnokságok most indultak be igazán, így a következő 8-9 hónapban nagyüzem várható ezen a területen is Dávidtól.

Hogyan kaphatom meg david667 tippjeit?

A tippmester tippjeit a david667 csomag alatt kaphatod meg. Miután előfizettél, feliratkozhatsz a tippmesterre, majd a Discordon megnézheted az élő tippjeit is a tippadónak. Ez a néhány nap is bebizonyította, hogy nem érdemes kihagyni a tippjeit, ugyanis képes lehet akár egy hétvégén is 100 egység profitra a tippadó.

 

Csatlakozom, kérem david667 tippjeit!