Sportfogadás

Megdőlt a román-magyar meccs rekordja, óriási kasza lett belőle!

A 13 sárga lap magával hozta a több százszoros oddsok zöldülését is.

2014 október 11-én játszották a Románia-Magyarország Eb-selejtezős találkozót, amelyen a mieink Dzsudzsák Balázs fantasztikus tekerésével 1-1-es döntetlent értek el Bukarestben.  Az a találkozó sokáig egy rekordot is tartott, amely végül vasárnap este a múlté lett, mi pedig óriási nyereményeket köszönhetünk ennek.

A 2014-es selejtezőn ugyanis a skót Willy Collum 12 sárga lapot mutatott fel, amely az Eb-selejtezők rekordjának számított. Akkor egyébként a románok 5, a mieink 7 figyelmeztetést kaptak, piros lap nem volt. A csúcs 9 évvel később, Tiranában került megdöntésre, a spanyol Sánchez Martínez közreműködésével.

 

 

Az Albánia-Lengyelország meccs ugyanis 13 sárga lapot hozott magával, amely 7+6-os elosztásban került kiosztásra, itt is kiállítás nélkül. A mérkőzés ugyan csak 30 faultot hozott, ám az UEFA iránymutatása jelentősen kihatott erre a meccsre is.

A játékvezetőket ugyanis folyamatosan arra sarkallják, hogy még jobban torolják meg az időhúzásokat és a tiszteletlen magatartást, ezt pedig ezúttal is több sárga lapot eredményezett.

Ezt persze a logibetesek egyáltalán nem bánták, hiszen oldalunk master tippmestere, varin a szokásához híven kiajánlotta a lapos tippeket. Ugyan a minimum 6+6 lapot nem publikálta, azért az 5+5 figyelmeztetés is hozott 101-szeres oddsot, így az egyéb tippekkel fűszerezve csak ez a meccs körülbelül 180 egység profitot eredményezett.

Persze a Discordon is nagy volt az ünneplés, az egyik logibetes előfizető, crazy_horse például 376-szoros pénzt kaszált a 6+6 lappal, de akadt olyan felhasználó, aki 476-szoros(!!!) szorzóért játszotta meg azt, hogy mindkét csapat eljut 6 kártyáig. Talán így érthető is volt az 1-2 olyan jellegű komment, hogy "megyek beb*szni".

 

Hogyan kaphatod meg varin lapos és fogadásépítős tippjeit?

Varin tippjeire a Logibeten a NORMÁL- és a PRO-csomag megvásárlásával tudsz feliratkozni. Érdemes egyébként elolvasni a tipsterrel készült interjút is, az segít megismerni őt és kiigazodni abban, mit is csinál és miért csinálja.

 

Nyerni akarok, előfizetek varin tippjeire!