Konferencia Liga

Erre fogadnánk a Fradi első csoportmérkőzésén

A szerb Csukaricski csapatát fogadja csütörtökön a Fradi az EKL csoportkörének első fordulójában.

Óriási favoritként várja a csütörtöki nyitómeccset a magyar bajnok Ferencváros, amelynek szerb ellenfele felett aratott sikerére alig fizetnek 1.25-ös szorzókat a fogadóirodák. Ezzel együtt a Csukaricskit hiba volna lebecsülni, hiszen egy nagyon veszélyes társaságról van szó, mást ne mondjunk a hétvégén 2-1-re legyőzte bajnokin a címvédő Crvena zvezda együttesét. 

A Fradi élére nemrégiben kinevezett Dejan Sztankovics számára ez lesz az első igazi fokmérő, hiszen a Nagyecsed elleni Magyar Kupa-mérkőzés maximum egy jó átmozgató edzésnek felet meg. Sztankovics bizonyosan jól ismerheti az ellenfelet, ez pedig nagy segítség lehet a csapatnak, amely egy pontvesztés esetén nagyon nehéz helyzetbe kerülne a továbbjutásért vívott harcban. 

"Láttuk a Csukaricski legutóbbi, Crvena zvezda ellen 2-1-re megnyert mérkőzését, ellenfelünk tisztelettel játszott, nem félt a riválisától. A Csukaricski keretében vannak fiatalabb és tapasztaltabb játékosok is, ami jó egyveleg Két hete dolgozom a Ferencvárosnál, jól érzem magam itt, csak azt sajnálom, hogy eleinte több játékosunk a nemzeti csapatoknál volt, Tokmac és Traoré pedig sérült. Kihasználtam ezt a két hetet, hogy megismerjem a játékosokat, nemcsak szakmailag, hanem személyesen is. Elégedett vagyok a csapatommal, látom, hogy a játékosok nagy akarattal küzdenek, van fejlődési lehetőség csapatként és egyénenként is" - fogalmazott a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón Sztankovics. .

 

Mire érdemes fogadni? 

Előzetesen arra lehet számítani, hogy a Fradi hazai pályán már a mérkőzés elejétől fogva magához ragadja a kezdeményezést, míg a szerbek a kontratámadásokra rendezkednek be. A Zvezda ellen 33%-os labdabirtoklás is elegendő volt számukra a három ponthoz, vagyis remek helyzetkihasználása volt a csapatnak. Erre kell nagyon figyelnie majd a Fradinak, ha a vezető gólt netán a Csukaricski szerezné meg, az komoly galibát okozhatna a zöld-fehéreknek. 

A végeredményre ezért nem is igazán fogadnánk a meccset megelőzően, viszont a speciális piacokon találtunk olyan opciókat, amelyekben látunk értéket. 

A szabálytalanságok számára például meglehetősen alacsony határt húztak meg, annak ellenére, hogy ez egy forró hangulatú nemzetközi kupameccs lehet. A Csukaricski nem egy sportszerűtlen gárda, de a Groupama Aréna légköre, a Fradi várható nyomása azért elérheti, hogy kétszámjegyű faultot szedjen össze a szerb gárda, ebben az esetben pedig alighanem a tipp is zöldülni fog, hiszen a Fraditól is várnak 10-11 faultot a bukik. 

A sárga lapos piacon is tetszetős az egál 3-as ázsiai line, hiszen 0-1-2 sárgánál lenne vesztes a tipp, amire mi most kevesebb esélyt látunk. 


Tipp 1: Szabálytalanságok száma 20.5 felett@1.87 

Tipp 2: Sárga lapok száma 3 felett@1.67