Európa Liga

Ennyit fizetne Sallai első Európa Liga-gólja

  • gb1

Az Olimpiakosz-Freiburg abszolút háromesélyes, de tavaly simán nyertek ezen a pályán a németek.

Csütörtökön 21 órától a pireuszi Karaiskakis Stadiumban néz farkasszemet az Olimpiakosz és a Freiburg. A németek már szerdán landoltak a görög fővárosban és gőzerővel készülnek az EL-rajtra, amelynek pikantériája, hogy egy éve pontosan ezzel a párosítással kezdődött a csoportkör. Akkor a vártnál simább, 3-0-s sikert aratott Christian Streich-legénysége, mégpedig Michael Gregoritsch duplájának és Nicolas Höfler találatának köszönhetően, Sallai viszont szemsérülése miatt kényszerpihenőjét töltötte.

 

A legjobb korban lévő légiósunkat remélhetőleg ebben az idényben elkerülik a sérülések, hiszen jelenlegi formája alapján szinte kirobbanthatatlan a Freiburg kezdőjéből. Csapata mondjuk kisebb hullámvölgyben van, hiszen legutóbb a Dortmund 4-2-re legyőzte a Bundesligában, a válogatott szünet előtt pedig a Stuttgart igázta le 5-0-ra. A védelemben tehát komoly bajok vannak, ami nem túl biztató, tekintve, hogy az Olimpiakosz az utóbbi öt meccsén három lőtt találatot átlagolt.

Érdekesség, hogy a görögök az utolsó selejtezőn a Fradi ellenfelét, a Csukaricskit kapták, amelyet simán oda-vissza vertek 6-1-es összesítéssel.

Na, de visszakanyarodva Sallaihoz, az Európa Ligában eddig háromszor lépett pályára és összesen 115 percet töltött a gyepen, gólt viszont még nem sikerült szereznie. EL-selejtezős találata már van, ha pedig a főtáblán csütörtökön törné meg a jeget és végre feliratkozna a lőlapra, akkor bő 5-szoros szorzót foghatnánk. Gólpasszára még magasabb oddsot adnak az irodák, míg egyetlen kaput eltaláló lövésére 1.60 körül fogadhatunk.

 

Olimpiakosz-Freiburg - Sallai fogadások
 

Sallai Roland gólt szerez @5.33

Sallai Roland gólpasszt ad @7.00

Sallai Roland kapura tartó lövések 0.5 felett @1.58