Premier League

Merész tippet adott Harry Kane az Arsenal-Tottenhamre

Az egykori Spurs-támadó a BL-meccs után interjúban egyértelmű álláspontot foglalt a londoni derbiről.

Igen pikánsnak ígérkezik a vasárnap délután megrendezésre kerülő Arsenal-Tottenham derbi, mivel mindkét együttes remekül kezdte az idényt. A Tottenham a bajnoki nyitányon remizett a Brentforddal, ám azóta zsinórban négy PL-meccset nyert, így 13 egységgel a második helyen várta a folytatást. Ennyi pontot gyűjtöttek az Ágyúsok is, akik a Fulham együttesével nem bírtak augusztus végén, de szintén négy siker áll a nevük mellett. Arteta fiai a BL-ben is letették névjegyüket, az elitsorozatba való visszatérés nem is sikerülhetett volna jobban, hiszen 4-0-ra igázták le a holland PSV együttesét.

Ez nem túl jó jel a Spurs-drukkereknek, akik bár így is önbizalommal teli várják a kezdőrúgást. Így van ezzel a csapat legendája, az immár Bayern Münchenben focizó Harry Kane is. Miután a BL-ben a bőrnadrágosokkal 4-3-ra verték a Man Unitedet, részben az ő góljának köszönhetően, az Arsenal legendája, Thierry Henry szegezte neki a kérdést, hogy szerinte ki nyeri a hétvégi derbit, viccesen hozzátéve, hogy Kane úgyis piros-fehér mezt visel. "Természetesen Tottenham" - vágta rá Kane egy szemvillanás alatt. "Jól kezdtük a szezont, úgyhogy remek meccs lesz."

 

 

Érdekesség, hogy egyes bukmékerek 6-szoros körül hozták ki a "V"-t, ám ez cikkünk írásakor már inkább a 4-szeres felé közelít, tehát a fogadók sem írják le a Spurst.

 

Kane tippje: Arsenal-Tottenham - Tottenham nyer @4.35