Női kézi BL

A Győr és az FTC meccsére is fogadunk - tippek a női kézi BL-re

A győriek Romániába, míg a fővárosiak Szlovéniába utaznak szombaton a Bajnokok Ligája keretein belül.

Ha hétvége, akkor női kézilabda Bajnokok Ligája! Szombaton a magyar csapatok közül a Győr és a Ferencváros lép pályára, ennek apropóján pedig egy kombit raktunk össze a meccseikre, méghozzá bő 1.70-szeres oddsért!

 

CSM Bukarest - Győr

 

A nyáron jól erősítő románok jól indították szezonjukat, hiszen a honi szuperkupát megnyerték a Rapid ellen, a bajnokságban is magabiztos sikereket arattak, a BL nyitókörében pedig négy góllal, 28-24-re verték az Odense együttesét hazai pályán. Aztán jött az elmúlt hétvége és meglepetésre 26-24-es vereséget szenvedtek a Bietigheim otthonában... 

A győriek a Mosonmagyaróvár elleni orbitális pofont követően kezdenek magukra találni, azóta mind a négy találkozójukat behúzták. Az NB I-ben, az MTK-t 14, a Vácot hét közben 16 találattal verték, míg a BL-ben a Brest otthonában eggyel nyertek (24-23), míg egy hete 12-t tettek közé a Debrecen ellen az Audi Arénában (35-23).

A CSM németországi vereségének köszönhetően az ETO az esélyesebb a bukiknál a felek hétvégi rangadóján, akik ugyanakkor szoros találkozóra számítanak. Mi is így vagyunk ezzel, ha nyer is a Győr, azt szerintünk maximum három góllal teszi, így a Bukarest +4-re (európai hendikep) fogadunk első körben a kombinkon.

 

Harmadik meccsén is kiütik a BL-ben az FTC-t? - Fotó: fradi.hu

 

Ljubljana - Ferencváros

 

A szelvényünk második mérkőzése a Ljubljana-Ferencváros csörte. A szlovénok a holt szezonban feltankolták magukat, ami annyira jól sikerült, hogy alaposan berúgták a BL ajtaját. A nyitókörben ugyanis 18 góllal (!) nyertek a Zaglebie otthonában, majd egy hétre rá hat találattal (!), 33-27-re nyomták le otthoni környezetükben a végső sikerre is esélyesnek tartott Esbjerg együttesét.

Ezzel szemben a Fradi szenved a BL-ben, a tavalyi ezüstérmes ugyanis 13 góllal (!) kapott ki hazai pályán a nyitányon a Metz ellen, majd rá egy hétre 11 találatos (!) pofonba nézett bele a címvédő, Kristiansand otthonában. Utóbbit szerdán némileg kijavították a zöld-fehérek, hiszen az MTK otthonában 22 góllal tudtak nyerni az NB I keretein belül.

Mindezek tükrében nem csoda, hogy a szlovénok az esélyesebbek szombaton. Azonban szerintünk némileg azért meglepő volna, ha ismét totálisan kiütnék a Fradit, így a vendégekre kínált +6-os (európai hendikep) tippet helyezzük el a kombinkra. Amely tehát így néz ki:


✅ Tipp: CSM Bukarest +4 (EH) + Ferencváros +6 (EH) @1.74

Fogadási határidő: szeptember 23. 16:00