NB I

Ezt a Fradi-tippet már most érdemes megjátszani

  • mr.blonde

Kötelező győzelem előtt áll a Fradi az NB I-ben, a megtizedelt Kisvárda nem okozhat gondot a bajnoknak.

Hozta a kötelezőt és 3-1-es győzelmet tudott aratni csütörtök este a Ferencváros csapata a Konferencia Liga csoportkörének első fordulójában, a zöld-fehérek ezzel sikerrel pedig rögtön a csoportjuk élére ugrottak. Dejan Sztankovicsnak tehát jól sikerült a bemutatkozás az első igazi fokmérőn, sok idő azonban nincs az örömre, hiszen vasárnap jön az újabb tétmeccs, a Kisvárda elleni bajnoki. 

Ugyan a Fradi egyelőre még a középmezőnyben szerepel, de ez elsősorban amiatt van, mert kevesebbet játszott. Az utolsó két bajnokiján egyaránt hat rúgott gólig jutott a bajnok, ami jelzi, hogy bizony idén is sétagalopp lehet a bajnoki cím. 

Vasárnap az a Kisvárda látogat a Groupama Arénába, amely éppen hogy a vonal felett áll a tabellán, de a szabolcsiak gyenge szériája az előzmények ismeretében nem vasárnap fog megtörni. Mátyus János csapatán ugyanis egy vírus söpört végig a héten,  Driton Camaj már a kupameccsen cserét a csakfoci információ szerint, azóta Branimir Cipetic, Lucas, Körmendi Kevin és csütörtökre Jasmin Mesanovic valamint Mario Ilievszki is kidőlt a sorból. A bokatörés miatt megműtött, hónapokra kihagyó Milos Szpaszicsról nem is beszélve. 

A Kisvárdának tehát nem a hiányzókkal is meg kell küzdenie, ez pedig nem túl jó előjel a Fradi elleni idegenbeli meccset tekintve. 

A zöldeknél jó a hangulat, Sztankovics pedig újabb győzelemmel írhatná tovább fradis karrierjét, a két csapat játékereje közötti különbség miatt pedig könnyen lehet, hogy a címvédő egy újabb magabiztos, többgólos sikerrel örvendezteti meg a drukkereit. 


✅ Tipp 1: Ázsiai hendikep - Ferencváros -1.25@1.73

✅ Tipp 2: Ferencváros -1.5@2.00 

Fogadási határidő: szeptember 24. 17:30