Tenisz

Akár tétünk hétszeresét is nyerhetjük ezen a német-chilei párharcon

Szoros meccsre számítunk az Alexander Zverev - Nicolas Jarry negyeddöntőn.

A negyeddöntőknél kapcsolódunk be a pekingi tenisztorna küzdelmeiben, amelyen gyakorlatilag Novak Djokovicsot leszámítva mindenki elindult, aki számít. Persze az elmúlt napokban már jó néhány nagyágyú kiesett, nincs már például versenyben a 4. kiemelt Stefanos Tsitsipas, aki ezúttal Nicolas Jarry ellen égett meg. Tovább tart tehát a görög vesszőfutása, a chilei viszont egyre közelebb kerül ahhoz, hogy karrierje során először a top 20-ban rangsorolják. 


 

🚨 A Hathárom napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

👇Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:👇

>>> https://medium.com/@hatharom <<<
 

🌎 VPN használatával és külföldről továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen is!🌎

>>> hatharom.com <<<

 


Jarry a Tsitsipas elleni bravúrgyőzelmét követően egy óriási meccset játszott a nagyon tehetséges Matteo Arnaldi ellen, amelynek második szettjében három (!) meccslabdát is hárított. Két ilyen siker óriási önbizalmat adhat a dél-amerikainak és ezek után Alexander Zverev sem lehet nyugodt a negyeddöntőben. 

Bár úgy tűnik, hogy a német kezdi elkapni a fonalat, hiszen emlékezhetünk, hogy jól ment neki a játék Cincinnatiben és a US Openen is, a két nagy tornán csak a világ két jelenlegi legjobbjával, Carlos Alcarazzal és Djokoviccsal nem bírt el. Zverev a héten tornagyőzelmet ünnepelhetett Chengduban, amiért ugyan néhány meccsén vért kellett izzadnia, de a lényeg, hogy két hónapon belül a második trófeáját emelhette magasba. 

Nem volt sok ideje megünnepelni a győzelmet, hiszen a keddi döntő után pénteken már Pekingben volt érdekelt. Egyelőre két fordításon van túl, Diego Schwartzman és Alejandro Davidovich Fokina ellen egyaránt tie-breakben veszítette el az első szettet, de utána viszonylag simán egyenlített és fordította maga javára a meccseket. 

Jó szériát fut Zverev, de azért az elmúlt kilenc napban csak lenyomott öt döntő szettes meccset és ezek után kérdés, hogy mennyi van még a tankjában. Jarry-be tört már bele a bicskája az idei szezonban, méghozzá a gyors genfi salakon még májusban. Azóta hazai pályán Halléban visszavágott a chileinek, de az sem volt annyira sima meccs. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Zverev lendületben van, viszont nem tudja igazán dominálni a meccseit, így gyakorlatilag folyamatosan overes találkozókat játszik. A bukik ennél a negyeddöntőnél 22.5-re lőtték be az over/under határt, amire inkább a 'felett' lehet a jó választás, már csak azért is, mert alapvetően mindkét játékos nagy első szervával operál. Ezen kívül amiben lehet még fantázia, hogy játszanak egy vagy akár kettő tie-breakes szettet. Zverev az elmúlt hat meccsén hat 7-6-os szettet is játszott, de Pekingben Jarry-nek is volt már kettő. 

 


✅ Tipp #1: Játékok száma 22.5 felett @1.83
 

✅ Tipp #2: Tie-breakek száma 0.5 felett @1.85
 

Tipp #3: Tie-breakek száma 1.5 felett @7.00

Fogadási határidő: október 2. 05:00