NB I

Ugyanazzal a tippel nyernénk a Vidi bajnokiján, mint egy hete

Újabb kemény meccs vár a fehérváriakra, hiszen ezúttal is egy hátsó régióban tanyázó csapatot fogadnak.

Október első vasárnapján is két NB I-es meccs kerül terítékre, a korábbi találkozót pedig, ahogy egy héttel korábban, úgy ismét a Vidi játssza. A fehérváriakra egy olyan összecsapás vár, amit hozniuk kellene, no, de így vannak ezzel a kisvárdaiak is, így akár egy parázs ütközetet is megvívhatnak a hét utolsó napján. A fogadóirodákban a hazaiak számítanak esélyesebbnek, a piros-kékek sikerét ugyanis átlagosan 2.20-szoros pénzért mérik.

 

Csapathírek

 

Habár egy héttel ezelőtt nem kapott ki a Fehérvár, a csapat mélyrepülése folytatódott. A Paks (0-2), majd a Magyar Kupában az ESMTK (0-1) elleni vereségeket követően mindössze 3-3-as döntetlenre volt jó hazai pályán a ZTE ellen. Pedig több volt abban a meccsben a Vidi számára, igaz, végül a döntetlennek is örülhetett, amit 10 emberrel, a 99. percben (!) sikerült kiharcolnia. Az egy pontnak köszönhetően a gárda továbbra is a 9. helyen tanyázik a bajnokságban, s egy egységgel van a mögötte lévő trió (Mezőkövesd, Kisvárda, Zalaegerszeg) felett.

A kiállítás sorsára egyébként egy héttel ezelőtt Fiola jutott, méghozzá jogtalanul, azonban az MLSZ nem másította meg döntését utólag, így a gárda csapatkapitánya kénytelen lesz kihagyni a hétvégi találkozót. Mellette Hangyára nem számíthat a szakmai stáb, avagy Grzelak mester közel a legjobb csapatával tud harcba szállni a szabolcsiak ellen vasárnap.


🚨 A Hathárom napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

👇Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:👇

>>> https://medium.com/@hatharom <<<
 

🌎 VPN használatával és külföldről továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen is!🌎

>>> hatharom.com <<<


Vajon ezt a "hatpontos" rangadóját már behúzz a Vidi? - Fotó: fehervarfc.hu

A kisvárdiak sincsenek kirobbanó formában, a bajnokságban meglepetésre a kieső, 11. helyen tanyáznak hét fordulót követően, a legutóbbi játéknapon például 1-0-ra kaptak ki a Ferencváros otthonában (előtte 5-0-ra nyertek az MK-ban a Pilis vendégeként). Igaz, gyorsan tegyük hozzá, hogy eddig valamennyi meccsüket idegenben játszották, köszönhetően annak, hogy hónapok óta nem tudják rendbe hozni a centerpálya gyepszőnyegét, így vasárnap ismét házon kívül kénytelenek pályára lépni...

No, de persze ennek lehet majd pozitív hozadéka is, hiszen a második kanyart biztos, hogy kilenc (!) hazai meccsel indíthatják, amikor is talán elindulhatnak felfelé a tabellán...

Az viszont biztos, hogy a nem rég kinevezett Mátyus János a legutóbbi meccsen a Széles, Czérna, Bíró, Szpaszics négyesre nem számított.

 

Mire érdemes fogadni?


Egyik fél sincs jó passzban, mindkét együttesnek csak és kizárólag a három pont lenne az egyetlen elfogadható eredmény vasárnap. No, de, hogy ezt ki szerzi meg, abban nem mernénk és nem is akarunk állást foglalni. Úgy véljük, hogy ezen a találkozón, úgy mint egy héttel ezelőtt a Vidi-ZTE bajnokin, a büntetőlapokban van igen komoly érték.

Igazi "hatpontos" rangadót vívnak a felek, biztos, hogy mindent beleadnak majd, hogy megszerezzék a győzelmet. Így pedig jó pár büntetőlap befigyelhet a találkozón, avagy a bukmékerek által meghúzott 4,5-es határon érdemes lehet az overt behúzni.

Még akkor is, ha a felek tavalyi három meccse közül csak egyszer sikerült, épp a fehérvári ütközetükön, megugrani ezt a line-t a feleknek. Ám ezúttal az előjelek és a tét is arra mutat, hogy könnyedén begyűjthetnek legalább öt büntetőlapot a csapatok, arról nem is beszélve, hogy Mátyussal keményebb lett a Kisvárda (egy héttel például ezelőtt öt sárgát is begyűjtött a csapat), aminek köszönhetően immáron mindkét fél 2,43 büntetőlapot átlagol meccsenként...


✅ Tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett @1.82

Fogadási határidő: október 1. 15:00