Női kézi BL

Ezeket néztük ki a Győr BL-meccsére

Az ETO a Buducsnoszt együttesét fogadja vasárnap a BL-ben, a meccsen csak a hazaiak sikerének mértéke lehet a kérdés.

Vasárnap a győriek is pályára lépnek a női kézilabda Bajnokok Ligájában, akikre ujjgyakorlat vár, hiszen a Buducsnoszt együttesét fogadják. A bukmékerek olyannyira sima mérkőzést várnak, hogy az ETO-ra háromesélyben mindössze 1.01-szeres szorzót ajánlanak...

 

Csapathírek

 

Igaz, ezen nem kell meglepődni, elmúltak már azok az idők, amikor a montenegrói csapatot egy lapon lehetett említeni a Győrrel. A vendégek ugyanis az utóbbi években alaposan meggyengültek, fiatalításba kezdtek, aminek meg is van az eredménye, negatív irányba...

Az idei BL-szezonban három meccsen vannak túl, hazai pályán a Bietigheimtől 5, idegenben az Odense ellen 15 góllal kaptak ki, míg legutóbb, egy hete, 1 góllal lenyomták hazai pályán a nem túl acélos Savehof együttesét. Így megteremtették maguknak az esélyt, hogy legyen esélyük kiharcolni a továbbjutást, de vasárnap teljesen sansztalanul lépnek pályára Háfra Noémiék az Audi Arénában, akiknél legutóbb Niakaté, Caliskan és Dzaferovics is hiányzott.


🚨 A Hathárom napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

👇Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:👇

>>> https://medium.com/@hatharom <<<
 

🌎 VPN használatával és külföldről továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen is!🌎

>>> hatharom.com <<<


Ujjgyakorlat vár a Győrre vasárnap. - Fotó: facebook.com/gyoriaudietokcofficial

A győriek ugye meglepő vereséggel indították szezonjukat, hiszen Mosonmagyaróváron (!) kaptak ki három góllal. Azt követően viszont összeszedték magukat, a bajnokságban és a BL-ben is egyaránt háromszor tudtak nyerni.

Az NB I-ben az MTK, a Vác, majd szerdán a Kisvárda is fejet hajtott előttük, ráadásul ezen együtteseket legalább 14 góllal (!) legyőzték. A BL-ben pedig a Brest (24-23), a Debrecen (35-23), míg egy hete a CSM Bukarest (27-23) is elhasalt a zöld-fehérek ellen, avagy Ulrik Kirkelyék enyhén szólva is belejöttek.

Az ETO-nál a hétközi, kisvárdai meccsen Sandra Toft kapott pihenőt, illetve a klubvezetés, valamint a dél-koreai kézilabda-szövetség megegyezése alapján hazája válogatottjával az Ázsia Játékokon szereplő Ryu Eun Hee, aki a hétvégén sem lesz tehát bevethető.

"A Buducsnoszt egy fiatal játékosokból álló jó csapat. Mindig izgalmas ellenük játszani, mert a keretében tudhat olyan tapasztalt kézilabdázót is, mint Milena Rajcsevics, aki a montenegróiak vezére is egyben. Számunkra az a legfontosabb, hogy az elmúlt mérkőzések tapasztalataira építkezve, saját játékunkat precízen építsük fel. Jó a hangulat a csapaton belül, mindenki motiváltan várja ezt a találkozót" - nyilatkozta a hazaiak mestere csapata hivatalos honlapjának.

 

Mire érdemes fogadni?


A felek tavaly is egy csoportban szerepeltek, akkor a Győr hazai pályán 13 (32-19), míg idegenben 2 góllal (25-23) tudott nyerni egy igencsak viszontagságos utazást követően.

Nem vitás, most is az ETO a kőkemény esélyese a mérkőzésnek, gyakorlatilag csak a különbség lehet a kérdés. A bukmékerek 9,5-nél húzták meg a határt, amelyet szerintünk megcsinálhatnak az előjelek alapján a győriek, továbbá a góljaikra kínált 32,5-es határon is overbe mehetnek, ha felek utóbbi meccseit vesszük alapul, így ezt a két tippet küldjük játékba a vasárnapi ütközeten.


✅ Tipp #1: Győr -9,5 @1.83

✅ Tipp #2: Győr góljai 32,5 felett @1.73

Fogadási határidő: október 1. 16:00