NFL

Sorozatban negyedszer is nyer a vasárnapi kombink?

NFL-fanatikus szerkesztőink szeretik a kihívásokat, a negyedik játékhéten két csoportrangadóból profitálnának.

Háromból három! Ilyen tökéletes kezdésre mi sem számítottunk, hiszen a szezon elején különösen nehéz jól tippelni az NFL-re. De valamit nagyon megéreztek szerkesztőink és bár a negyedik játékhétre foghíjas a csapat, ám két tippből így is jöhet egy erős duplázó. Íme!

 

Philadelphia Eagles - Washington Commanders


Két pozitív mérleggel álló csapat, a különbség köztük mégis óriási. A Commanders legjobb esetben is egy középcsapat, míg az Eagles ott van az NFC azon három csapata között, amelyeknek vérmesebb reményei is lehetnek a szezonnal kapcsolatban. A tippet lényegében a falak közötti különbségre és a Commanders védekezési szisztémájából eredő előnyökre alapozzuk. Az Eagles támadófala az egyik legerősebb a ligában, gyenge pontjuk lényegében nincs, így a támadóstratégia alapja továbbra is adott számukra, hiába vannak erős pass rusherek a Commanders oldalán. Jól mutatja, hogy ez erős pass rusherek önmagukban nem érnek sokat, hogy a Commanders front7 futásonként 4,8 yardot enged az ellenfeleknek, ami 27. helyre elég csak a ligában, ez pedig különösen nem fest jól a jelenlegi Eagles ellen.

A labda másik oldalán a Philadelphia védőfala a 8. legjobb pass-rush értékeléssel bír és átlagosan 2,35 másodperc alatt nyomást gyakorol az ellenfél irányítójára, amivel szintén 8. legjobbak a ligában. Ha ehhez hozzátesszük, hogy a Commanders támadófala csak középszerű értékeléseket hozott eddig passzblokkolásban, akkor egyértelművé válik, hogy a Washington támadói erősen küszködni fognak a drive-ok során. Mindemellett a Commanders ligaátlag felett alkalmaz zónavédekezést és ebből 8,4 yardot enged célpontonként az ellenfelek elkapóinak, ami a liga hátsó harmadába teszi őket és nagyon jó lehetőségeket kínál főként DeVonta Smith-nek, aki nagyon hatékonyan játszik zónavédekezés ellen. A fentiek alapján azt gondoljuk, hogy az Eagles magabiztosan, legalább 7 pontos különbséggel nyeri meg ezt a meccset.


🚨 A Hathárom napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

👇Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:👇

>>> https://medium.com/@hatharom <<<
 

🌎 VPN használatával és külföldről továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen is!🌎

>>> hatharom.com <<<


 

Los Angeles Charges - Las Vegas Raiders


Rangadó a nyugati partról, de azért ezen a vasárnapon aligha ez a meccs hozza leginkább lázba az NFL-rajongókat. Mindkét gárda 1-2-vel megy neki ennek az ütközetnek, de a Chargers valamivel meggyőzőbb játékot mutat a szezonban. A vendégeknél nagy kérdés, hogy egyáltalán kinek a kezébe adják a karmesteri pálcát, ugyanis Jimmy Garoppolo agyrázkódás miatt nem játszhat, így marad a veterán Brian Hoyer vagy az újonc Aidan O’Connell, aki a negyedik körben draftolt a csapat. Egyik irányítóval sem lesz egyszerű dolguk, még ha a Chargers védelme nincs is a legjobbak között. 

A labda másik oldalán ugyancsak bajban lehet a Raiders, hiszen a védelmük legjobbja, Maxx Crosby bokasérüléssel bajlódik és erősen kérdéses a játéka. Ez a Las Vegas-i védelem még vele is nagyon gyenge, nélküle pedig végképp nehezen elképzelhető, hogy hatékonyan feltartóztassa a Chargers támadóegységét. Hektikus csapat az LA, de illene otthon tartania a győzelmet ebben a párharcban. 


✅ Tipp: PHI -6.5 + LA nyer @ 2.14

Fogadási határidő: október 1. 19:00