Tenisz

Adja magát ez a tipp az idei ötödik Zverev - Medvedev csörtén

Óriási meccset játszhat egymással Alexander Zverev és Daniil Medvedev a pekingi elődöntőben.

Kedden az elődöntős összecsapásokkal folytatódnak a pekingi tenisztorna küzdelmei és kifejezetten izgalmas végjáték elé nézünk, hiszen a felső ágon Carlos Alcaraz és Jannik Sinner csap össze, míg az alsó ágon Alexander Zverev és Daniil Medvedev. Mindkét elődöntő komoly izgalmakat tartogat, de fogadás szempontjából talán utóbbival van könnyebb dolgunk. 

A német és az orosz teniszező ugyanis idén már ötödik alkalommal randevúzik és legutóbb, Cincinnatiben Zverev három elveszített meccs után végre nyerni tudott Medvedev ellen. 

Nagyon kellett ez a siker a németnek, mert tavasszal hiába járt közel Indian Wellsben és Monte Carlóban a győzelemhez, mindkét esetben Medvedev örülhetett, amit nem volt egyszerű megemésztenie Zverevnek. 

A szezon második felére viszont egyre inkább összeáll Sascha játéka és immáron egy hét meccses győzelmei sorozatnak örvend. Ez biztosan sokat jelent az önbizalmának, azonban az kevésbé hízelgő, hogy hétből hatszor döntő játszmára kényszerült. A héten mind a három elveszített szettje tie-breakben volt, ami szintén nem túl jó előjel 'Medve' ellen. 


 

🚨 A Hathárom napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

👇Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:👇

>>> https://medium.com/@hatharom <<<
 

🌎 VPN használatával és külföldről továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen is!🌎

>>> hatharom.com <<<

 


Az orosz az elveszített US Open-döntő után egy kisebb szünetet tartott, de úgy tűnik, hogy ott folytatja ahol New Yorkban abbahagyta, hiszen Tommy Pault és Alex de Minaurt is 2-0-lal tudta búcsúztatni. Nagyon kemény, amit Medvedev idén kemény pályán játszik, csak ezen a borításon 36 győzelme van, igaz a hat vereségéből ugye egyet Zverev ellen jegyez. 

 

Mire fogadjunk?


Ha az idei négy egymás elleni meccsüket nézzük, háromszor döntő szettet játszottak és ez a csörte is abszolút arra áll. Nehéz látni, hogyan oldhatnák meg ezt kettőben. Medvedev a favorit, de Zverev jó formában van. Nagyon nem is szaporítanánk a szót, tippünk, hogy 22.5-nél ismételten több játékot játszanak, illetve egy tie-breakre is benézünk, hiszen bőven duplázót kínálnak rá az irodák. 

 


✅ Tipp #1: Játékok száma 22.5 felett @1.85
 

✅ Tipp #2: Tie-breakek száma 0.5 felett @2.25
 

Fogadási határidő: október 3. 10:30