Darts

A budapesti sztárokkal dupláznánk kedden este

Jön a World Grand Prix második játéknapja, kedden tábla elé áll többek között a hatszoros bajnok Michael van Gerwen.

Izgalmas meccsekkel vette kezdetét az ősz első major versenye, de ez általában jellemző a World Grand Prix-ra, hiszen ez a szezon egyetlen dupla beszállós tornája. A bajnok jutalma 120 ezer angol font, szóval nem babra megy a játék. Lássuk, hogy mi vár ránk a második játéknapon!


🚨 A Hathárom napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

👇Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:👇

>>> https://medium.com/@hatharom <<<
 

🌎 VPN használatával és külföldről továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen is!🌎

>>> hatharom.com <<<

 


 

Rangadó az első körben!


Már a sorsolás után dörzsölhettük a tenyerünket, hiszen a hatszoros bajnok Michael van Gerwen azt a Josh Rockot kapta ellenfélnek, aki jelenleg a mezőny egyik legnagyobb ígérete. Amikor ők ketten legutóbb nagyszínpadon találkoztak, akkor az a csörte még egy kilencnyilast is hozott, méghozzá az északír tehetség révén. Idén inkább kisebb tornákon futottak össze, ami emlékezetes, az az áprilisi meccsük, amit Rock óriási meglepetésre söpréssel 7-0-ra nyert meg. 

Kíváncsian várjuk, hogy most mire mennek egymás ellen. A fogadóirodák természetesen Van Gerwent favorizálják, hiszen sokkal nagyobb rutinja van ebben a lebonyolításban, ráadásul a World Matchplayt leszámítva jól megy neki idén a major tornákon. De Rock bármikor képes lehet meglepetést okozni, igaz emelnie kell a játéka színvonalán, mert ősszel egyelőre visszafogottabb formát mutatott. 

Fogadás szempontjából amin megakadt a szemünk, hogy 2.10-szeres pénzt kapunk, ha mindkét játékos dob 80+ kiszállót. Azért két ilyen kaliberű dartsos esetében erre elég jó esély mutatkozik. 

Csak érdekességképp, ha ismét lesz kilencnyilas, akkor tétünk 26-szorosát nyerhetjük...


✅ Tipp #1: Mindkét játékos dob 80+ kiszállót @2.10
 

✅ Tipp #2: Lesz 9 nyilas kiszálló @26.00
 

Fogadási határidő: október 3. 21:40


 

Leicesterben megtörik a jég?


Két angol dartsosnak is nagyon érik már egy major cím, ők játszottak egy fantasztikus döntőt Budapesten. Igen, Luke Humphries-ról és Dave Chisnallról van szó. Utóbbi most már évek óta ott van a világ legjobbjai között, első televíziós döntőjét éppen a World Grand Prix-n játszotta még 2013-ban, de Phil Taylor ellen esélye sem volt. Azóta jó néhány major döntőt elveszített, de a forma adott, hogy akár ezen a héten valami nagyot alkosson.   

Humphries-nál ugyanez a helyzet, az elmúlt két-három szezonban gyönyörűen felépítette magát, de a nagy tornákon még nem került a helyére minden puzzle darabka. Pont ezért nem kapott például lehetőséget az idei Premier League-ben és ha idén sem nyer major trófeát, akkor jövőre sem biztos, hogy meghívót kap. 

Bár tavaly mindketten az első körben búcsúztak, de most olyan formában vannak, hogy meglepő lenne a korai kiesésük. 


✅ Tipp #1: Humphries + Chisnall @1.99
 

Fogadási határidő: október 3. 20:40