Bajnokok Ligája

1.77-ért nem hagyjuk ki ezt a tippet a Bayern BL-meccsén

A müncheni sztácsapat a második csoportkörben (is) komoly favorit, mi pedig egy játékos-tippet néztünk ki.

A Bajnokok Ligája A-csoportjában már a sorsoláskor borítékolni lehetett, hogy a sorozat ezen szakászában amúgy is ritkán betliző Bayern biztos továbbjutó lesz. A németek ehhez méltón, bár a vártnál kicsit gyengébb játékkal 4-3-ra verték a Man Unitedet a nyitókörben, a nehezét ezzel le is tudták, következhet a Köbenhavn és a Galatasaray. Dániába toronymagas esélyesként utazott a Tuchel-legénység, amelynek győzelme alig haladja meg az 1.20-at a fogadóirodáknál.


👇Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:👇

>>> https://medium.com/@hatharom <<<
 

🌎 VPN használatával és külföldről továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen is!🌎

>>> hatharom.com <<<

 


Dávid és Góliát küzdelme lesz ez, amelyen a Bayern egy újabb BL-rekordot dönthet meg, hiszen ez lehet sorozatban a 17 idegenbeli csoportmeccs, amelyen nem kap ki. Ez jó eséllyel meg lesz, hiszen amúgy is

egészen brutális mutatóval érkezik Koppenhágába, hiszen 35 (!) csoportmeccs óta veretlen és az utóbb 14-et zsinórban megnyerte!

Kane és társai ugyan a hétvégén pontokat hullajtottak a Lipcse otthonában, de az a 2-2 inkább egy győzelemmel ért fel, hiszen két gólos hátrányból sikerült visszakapaszkodni. Ez komoly lélektani többletet adhat a néha akadozó gépezetnek, amelyben új hiányzó nincs, így hasonló felállásban futhat ki a gyepre, mint szombaton.

 

Mire érdemes fogadni?

A két együttes még soha nem találkozott tétmeccsen, viszont egy érdekes mutatót azért találtunk az összecsapás kapcsán. A Köbenhavn 12 alkalommal találkozott német ellenféllel a nemzetközi kupákban és egyszer sem tudta győztesen elhagyni a pályát. Ha tehát nem lett volna elég baljós előjel, ez biztosan felteszi a pontot az i-re, arról nem is beszélve, hogy a csoportnyitón 2-0-s előnyt herdáltak el Törökországban.

Az 1.20 körül fizető "V" mellé viszont érdemes lehet még csapni valamit, például egy újabb Kane-gólt. Az ihletett formában lévő sztárcsatár már kilenc találatnál jár új csapatában, ehhez mindössze nyolc meccsre volt szüksége. Ha esetleg nem is fog ki jó napot, akkor is feliratkozhat a lőlapra, hiszen ő a csapat tizenegyeslövője is, ezekben a helyzetekben (sem) remek meg a lába.


✅ Tipp: Fogadáskészítő: Bayern nyer + Kane gólt szerez @1.77
 

Fogadási határidő: október 3. 10:30