Bajnokok Ligája

Aligha lassít az Arsenal Franciaországban

Újabb magabiztos sikert aratnak idegenben az Ágyúsok? Ázsiai hendikepes tippet hozunk a BL meccsükre!

Kedden megkezdődik a második forduló a Bajnokok Ligája csoportkörében, a nyolc találkozó közül pedig jelen cikkünkben a Lens-Arsenallal foglalkozunk. A fogadóirodákban az angolok az esélyesebbek, sikerükre ugyanis átlagosan 1.65-szörös pénzért lehet fogadni.

Csapathírek

Mindez egyébként nem meglepő, hiszen a nyári szünetben legjobbjait elveszítő franciák csak mostanság kezdenek életjelet adni magukról. Összességében hat nyeretlen meccsel kezdték ugyanis a szezont, viszont a legutóbbi két bajnokijukat már megnyerték.
A kéthetes pauza után a Metztől kaptak ki hazai pályán 1–0-ra, majd Sevillában, a BL-ben hoztak össze egy 1–1-es remit, amit követően 2–1-re verték a Toulouse, majd pénteken 1–0-ra a Strasbourg együtteseit. A sikereknek köszönhetően pedig a tavalyi ezüstérmes a kiesőzóna fölé került, avagy a 15. helyig jött előre…
Hiányzók terén nincs túl sok változás náluk, Cabot, Farinez, David Costa továbbra is maródi (idén még nem vagy alig játszott a trió), míg a Sevillában megsérülő Haidara is harcképtelen.

Ami a vendégeket illeti, az Ágyúsok továbbra is remekelnek, az idei szezonban még mindig veretlenek. A kényszerleállást követően ötből négyszer tudtak nyerni, a Premier League-ben, az Everton (1–0), valamint szombaton a Bournemouth (4–0) sem okozott gondot nekik, a Tottenhammel ugyanakkor 2–2-re végeztek, az Angol Ligakupában a Brentfordot ejtették ki (1–0), a BL-ben pedig 4–0-ra verték a PSV Eindhovent hazai pályán.
A parádés forma mellett ugyanakkor lehet egy-két hiányzója Artetának, a hosszú időre kidőlt Partey és Timber mellett Martinelli és Saka szereplése bizonytalan Franciaországban.

[4315022] 2023-10-03 21:00:00 Lens - Arsenalx

Mire érdemes fogadni?

Attól függetlenül, hogy a Lens nem kapott ki Sevillában (bár a spanyolok sem brillíroznak idén), valamint legutóbbi két bajnokiját behúzta, vagyis feljövőben van, ezen a meccsen az őszintét megvallva nincs túl sok esélye a parádés formában lévő Arsenal ellen. Még akkor sem, ha az Ágyúsok vasárnap a Manchester Cityt fogadják a PL-ben, de Arteta aligha pihentet egy még komoly téttel bíró BL-meccsen…
Avagy a vendégekben van az érték, viszont háromesélyes fogadás helyett -0,75-ös ázsiai hendikepről nyeretjük őket magasabb szorzón, amely tipp ugyanakkor már egygólos Arsenal-siker esetén is generálna profitot.


✅ Tipp #1: Arsenal -0.75 (ázsiai hendikep) @1.87

Fogadási határidő: október 3. 21:00