Sportfogadás

1000-szeres pénzt bukott a fogadó Szoboszlaiék meccsén az idióta VAR miatt

Kártérítést követel a bukott 951-szeres odds után az angol játékos.

Tovább folytatódik a hétvégi Tottenham-Liverpool meccs körüli balhé. Mint ismert, a 10 emberrel játszó Luis Díaz 0-0-nál szabályos gólt szerzett, amelyet a VAR végül érvénytelenített. Az eset hatalmas felháborodást váltott ki, hiszen mint később kiderült, kommunikációs probléma lépett fel a játékvezető és a videóbíró között, amely szinte elképzelhetetlenül hangzik. A Poolnál követelik a hangfelvételek kiadását, így az ügynek még várható folytatása, azonban a dolog sportfogadói szempontból is izgalmasan hangzik.

Ahogyan arról több angol lap is beszámolt, egy balszerencsés fogadó 10 fonttal játszott meg egy 951-szeres oddsot, amelyet végül a VAR kaszált el. Ryan Hall egy fogadásépítős kombit dobott fel, ahol Gakpótól, Díaztól és Szontól gólt, Udogie-től, Bissoumától és Mac Allistertől pedig lapot várt - összesen közel 1000-szeres szorzóért.

"Ki fogja ezt fizetni vajon nekem valaki? Ez a nyeremény az életemet is megváltoztatta volna, hiszen éppen házvásárláson törjük a fejünket a barátnőmmel. Nem hiszem, hogy a fogadóiroda hibája, de valakinek felelnie kell ezért" - mondta Hall.

Bár alapvetően emberünknek teljesen igaza van, azért azt semmi nem garantálja, hogy Díaz gólja után minden más is zöldült volna.

 

A játékvezető megnéz meccsjelenetet videón a mérkőzésen - Igen

 

  • Atlético Madrid-Feyenoord @3.50
     
  • Dortmund-Milan @3.40
     
  • Newcastle-PSG @3.50
     
  • Porto-Barcelona @3.40