Európa Liga

Összekapja magát végre Mourinho csapata?

Több kínos eredmény után ismét egy kötelező jön a Farkasoknak. Élnek a lehetőséggel végre?

Finom jelzővel szólva is rettenetesen kezdődött az idény az AS Roma számára, amely közel 30 éve nem rajtolt ilyen gyengén a Serie A-ban. A portugál mesternek is negatív rekord az első 6 bajnokin begyűjtött 5 pont, így erősen inog a Special One széke. Csütörtökön a svájci Servette érkezik az örök városba, a hazai pedig csupán 1.20 körül fizet.

 

 

Kitérünk még a svájciakra is, és arra, miért becsülik le ennyire a helvéteket az irodák, de azért említsük meg, mind az EL-t sikerült győzelemmel kezdenie a Romának, mind pedig hétvégén jött a 3 pont. Igaz, a Sheriff Tiraspol és a Frosinone azért nem világverő együttesek, de az ilyen találkozókon lehet megalapozni az önbizalmat, ráadásul ne felejtsük el, szeptember végén a Roma az újonc Genoától kapott egy négyest, így az elvárásokat is alább kellett adni.

Hétvégén egy újabb nagyon nehéz kötelező vár Dybaláékra, hiszen az eddig nyeretlen másik újonc, a Cagliari vendégei lesznek, amely ismét egy, a kötelező, ám nagyon nehéz és elvárt sikerek közül.

Mivel az olaszok megnyerték első csoportmecsüket, nagyon valószínű, hogy rotálni fogja kezdőjét Mou, ráadásul Smalling, Llorente, Kumbulla és Abraham amúgy is sérültek, de Renato Sanches sem bevethető, így a mostanság nem túl magabiztos Rui Patrício helyett Mile Svilar védhet, de Kristensen, Zaleski és Aouar is főszerephez juthat.

A vendégeknél hasonlóan gyenge évkezdésről beszélhetünk, de várható is volt a tavalyi extrém jól sikerült év után a Servette visszaesése. A bajnokságban csupán az alsóházban áll az együttes, a BL-ből pedig a Rangers verte ki, méghozzá a játék képe alapján azért eléggé simán.

Sok maródi játékosa ugyan nincs René Weiler mesternek, de a minőség így is nagyon hiányzik ahhoz, hogy igazán szorossá tudja tenni a mérkőzést az Olimpicóban. A Servette ráadásul hazai vereséggel kezdett a Slavia Prága ellen, így a 3. hely elérése is igen nehézkesnek ígérkezik.

Reálisan nézve, még a félig tartalékos Roma is gólokkal jobb, mint a Servette, de arra nem alapoznánk, hogy a svájciak ezúttal is gól nélkül maradnak. 3-1, 4-1 körüli végeredményt sejtünk, így tippjeinket is erre fűztük fel.

 


✅ Tipp #1: 3.0 gól felett @ 1.82
 

✅ Tipp #2: 2. gól időpontja: 1-55. perc @ 1.72
 

 

Fogadási határidő: október 5., 21:00