Konferencia Liga

Dupláznánk az Aston Villa KL-meccsén

A birminghamiek a bosnyák Zrinjski csapatát látják vendégül a Konferencia Ligában.

Csütörtökön papíron az egyik legegyértelműbb találkozót a Konferencia Ligában Birminghamben rendezik, ahol az Aston Villa és a Zrinjski néz farkasszemet egymással. A bukmékerek ugyanis a "H" kimenetelre mindössze átlagosan 1.10-szeres pénzt kínálnak...

Csapathírek

A hazaiak összességében jó passzban várják a találkozót, még akkor is, ha a legutóbbi két kupameccsüket elveszítették. A KL-ben ugyanis az első kanyarban meglepő vereséget szenvedtek a Legia Varsó otthonában (2-3), míg az Angol Ligakupában hazai pályán kaptak ki 2-1-re az Evertontól, így elbúcsúztak a sorozattól.

A Premier League-ben, viszont jól mennek, az utolsó három meccsüket megnyerték, másfél hete 1-0-ra nyertek a Chelsea otthonában, míg szombaton 6-1-gyel (!) küldték haza a Brighton együttesét.

A kupameccsekre visszatérve, azokon a találkozókon Emery mester azért variált csapatán, és ez ugyan most is benne van a pakliban, de egy újabb pontvesztéssel nehezebb helyzetbe kerülne a csapat, így vélhetően a spanyol tréner most azért annyira nem rotálja szét kezdőjét. Igaz, Buendia, Mings, Bailey, Alex Moreno és Diaby biztosan kimarad, míg Iroegbunam szereplése kérdéses.

A bosnyákok jó formában utazhatnak Angliába, hiszen az utolsó négy találkozójukat megnyerték. Oké, a honi bajnokságban az Igman (2-0), a Tuzla City (4-2), vagy a Zeljeznicar (2-1) legyőzése nem számít nagy fegyverténynek egy Aston Villa elleni kirándulást megelőzően. Viszont a KL-ben az AZ Alkmaar elleni, hazai pályán elért 4-3-as diadal, úgy, hogy a hollandok 3-0-ra (!) vezettek, az már annak számít, illetve figyelmeztető jel a birminghamieknek, hogy nem szabad lebecsülni a Zrinjski együttesét...

Ami a kimaradóikat illeti, Hrvoje, Ivancic és Kozulj sem játszott a hétvégén. Előbbi sérüléssel küzd, utóbbi kettő vélhetően pihenőt kapott a hétközi ütközetre.

Mire érdemes fogadni?

Hiába a Zrinsjki jó eredménye az Alkmaar ellen, valamint jó formája, továbbá, hogy vélhetően ezúttal is variál alapcsapatán Emery, egész egyszerűen nem hibázhatnak az angolok, akikre ezen csatát követően a hollandok elleni dupla párharc következik. Avagy akár a továbbjutásuk is veszélybe kerülhet, ha nem tudnak győzni a bosnyákok ellen, így nem kérdés, hogy kire érdemes fogadni a felek csütörtöki meccsén.

A hendikephatárt 2,5-nél húzták meg a bukmékerek, ami az együttesek közti különbségek alapján egy korrekt és jól belőtt line, így ezt nem is piszkálnánk. Viszont mivel hazait várunk, és úgy véljük, hogy a gólok sem maradnak el, ezért az Aston Villa nyer és több, mint 3,5 gól születik a találkozón tippel próbálnánk meg nyerészkedni bő duplázós szorzón, amibe egy kiütéses vagy akár például egy 3-1-es angol siker is belefér.


✅ Tipp #1: Csapat 1 Győz És Összes > 3,5 - Igen @2.18

Fogadási határidő: október 5. 21:00