Konferencia Liga

Ezek a legvalószínűbb végeredmények a Fiorentina-Fradi KL-meccsen

Lehengerlőek a Zöld Sasok az utóbbi hetekben, de a Fiorentina otthonában bravúr kéne a pontszerzéshez is.

A Konferencia Liga F-csoportját vezető Ferencváros a négyes legerősebb együttesének otthonában lép pályára csütörtök este. A találkozót már több szempontból is megvizsgáltuk, például, hogy mennyire számíthatunk sportszerű mérkőzésre, vagy, hogy milyen forgatókönyvet vizionálnak a Hathárom szerkesztői. Ebben az anyagban a lehetséges pontos eredményeket nézzük meg kicsit közelebbről, ehhez pedig egy nagyon érdekes mutatóval indítunk.

Nem csalás, nem ámítás, a Ferencváros ugyanis Magyarország, sőt Európa, sőt a világ (!) legjobb formájában lévő klubcsapata jelenleg!

A Transfermarkt adatai alapján az utóbbi tíz meccs viszonylatában világszinten is csak hat csapat áll tíz győzelemmel, a Fradi 40-6-os gólarányával viszont minden rivális fölé emelkedik. Érdekesség, hogy a Sztankovics-csapat pont a Cristiano Ronaldo által fémjelzett Al-Naszrtól veszi el az első helyet, ám a várakozások alapján a sorrent csütörtökön változni fog.

Valljuk be, még a legelvakultabb Fradi-szurkolók is meglepetésként könyvelnék el, ha hőn szeretett csapatuk három ponttal távozna Firenzéből, ahol kikapott már idén a Milan, a Roma vagy a BL-ben vitézkedő Braga is. A bukik sem várnak szenzációt, ahogy azt az alábbi felsorolásban is láthatjuk, a top öt legreálisabb végeredményből négy hazai sikert és egy remit találunk.

Sok rizikót nem vállalnak az irodák, bár a szokásosnál azért óvatosabbak, hiszen 6-szoros körül szokott fizetni a favorit, míg ebben az esetben 8-szoros megtérülésre számíthatunk a 2-0-nál. Ezt szorosan követi kéz a kézben az 1-0 és a 2-1, míg a Fradi szempontjából már kedvezőbb 1-1-re 9-szeres pénzt kapunk. A vendég-győzelemmel egyáltalán nem számolnak a bukik, ilyen viszonylatban még az 1-0 és a 2-1 tűnik a legreálisabbnak, ezekre 21-szeres szorzó körül fogadhatunk.


✅  Fiorentina - Ferencváros / Pontos végeredmény
 

2-0 @ 8.00

1-0 @ 8.50

2-1 @ 8.50

1-1 @ 9.00

3-0 @ 10.00

 

Fogadási határidő: október 5. 21:00