Konferencia Liga

Durva meccset hozhat a Fradi firenzei vendégjátéka? - lapos tippek

A német játékvezető paprikássá is teheti a Fio-Fradi mérkőzést, ahol a faultos piacokon találtuk meg a legjobb tippeket.

A legkönnyebb után a legnehezebb jön a Fradi számára, vagyis a Csukaricski hazai legyőzését követően a csoport favoritjához, az olasz Fiorentinához látogat a magyar bajnok a Konferencia Liga csoportkörében. Már 1 pont is nagy eredmény lenne Dejan Sztankovics csapatának az Artemio Franchiban, azonban az olasz nyilatkozatok alapján az ellen sem adja majd könnyen a bőrét. Kisülhet ebből egy kemény 90 perc?

A csontzenéhez azért alapvetően nem árt a szoros meccs, vagyis akik úgy számolnak, hogy a Fiorentina kiüti a magyar együttest, azoknak nem igazán érdemes a lapok felé nézelődnie. Az olaszok egyébként a Genk elleni 90 perc alkalmával 2 sárgát is kaptak a nem kevés, 18 szabálytalanságra, míg a Fradinál 17 fault után csak Samy Mmaee neve virított színesen. Hazája bajnokságában sem számít egyik csapat sem durvának, a Fradi a legkevesebb sárgát átlagolja az NB I-ben, de a Fio is az alsóházban található a Serie A-ban.

 

Ami (vagy aki) talán elmozdíthatja az over felé a gondolkodásunkat ezen a meccsen, az a bíró személye lehet, hiszen a német Daniel Schlager nem tartozik a legvajszívűbb sporik közé. A mindössze 33 éves sípmester a Bundesligában idén 4.0 lapot átlagol, de a Bundesliga 2-ben volt már 7 lapos meccse is, míg a Kazahsztán-Észak-Írország Eb-selejtezőn 9 sárgáig jutott.

Fiatal kora miatt nemzetközi szinten nincs igazán nagy rutinja, legutóbb a Breidablik-Struga Konferencia Liga-selejtezőt fújta le, 5 sárga lappal.

Nem meglepő módon a bukik többsége a Fraditól várja a több lapot, mindössze 1.44-szeres pénzt kapnánk vissza, ha Sztankvoics legényei sárgulnának többször, ami azért nem tűnik egy kihagyhatatlan piacnak. A Fradi sokszor tett már tanúbizonyságot afelől, hogy képes lehozni ezeket a meccseket viszonylag kevés lappal, így akár be is hendiztethetjük a Fiorentinát ezen a piacon.

Szintén érdekes megnézni a szabálytalanságokkal kapcsolatos piacokat, ahol viszont az over felé kacsintgatunk. Ha a Fradi egy domináns szerepben is összehozott 17 sabálytalanságot a Csukaricski ellen, ez az Artemio Franchiban is simán elérhető szám, de az is csábító, hogy már a 10 firenzei faultra is 1.74-szeres pénzt kapnánk vissza.

 


✅ Tipp 1: Fiorentina +1.5 sárga lap @1.70
 

✅ Tipp 2: Ferencváros 13.5 szabálytalanság felett @1.96
 

✅ Tipp 3: Fiorentina 9.5 szabálytalanság felett @1.74
 

✅ Tipp 4: 23.5 szabálytalanság felett @1.70
 

Fogadási határidő: október 5. 21:00