Premier League

Ezt a tippet néztük ki a megbízhatatlan Chelsea meccsére

Elindult felfelé London kék fele vagy újra megviccelik a Chelsea-t a Premier League-ben?

A Premier Leauge-ben a nyolcadik fordulót rendezik a hétvégén, a Chelsea pedig folytatná a győzelmi sorozatát, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve két győzelemnél jár, ennél hosszabb nyerő szériája pedig csak egyszer volt az elmúlt 12 hónapban a Kékeknek. A Burnley idei formája alapján muszáj lenne győznie Mauricio Pochettino csapatának.

Bár úgy tűnt, az argentin edző érkezésével kicsit bizakodhatnak a Kékek szimpatizánsai, idén is egyelőre ugyanazt a szenvedős futballt látjuk a londoniaktól, amit az előző évben megszokhattunk. Az eredménysor elég gyenge eddig, a nagyobb probléma, hogy a sorsolás sem volt igazán nehéz, ha pedig előretekintünk, a Burnley után igen nehéz riválisok jönnek szembe (Arsenal, Brentford,Tottenham, Manchester City, Newcastle, Brighton, Manchester United).

Mondani sem kell, ha most nincs meg a három pont szombaton, nem lesz nagy szenzáció, ha ezt a kegyetlen sorsolást már nem Pochettinóval fejezi be a társaság.

A fő probléma a sérülések, azonban naivitás lenne csak erre fogni a Kékek gyenge szereplését. Mindenesetre a Fulham ellen hosszú idő után viszonylag magabiztosan lett meg a három pont, ez pedig jó kiindulási alap lehet a Burnley ellen is.

Az újonc elkezdte gyűjtögetni a pontjait, kedden az elmaradt meccsén a Lutont győzte le, ezzel pedig megvan az első siker az idei szezonban. Nagyon kellett, de a Burnley épp fordított utat jár be, hiszen az újonc a nehéz sorsolás után most kezdhet el igazán pontokat gyűjteni.

Vincent Kompany hat játékosára nem számíthat, de ugyanaz a keret rendelkezésére áll, mint a Luton elleni meccsen. A Chelsea-nél kérdéses a játéka Moises Caicedónak és Mykhailo Mudryknak, azonban van jó hír is. Reece James és Benoit Badiashile visszatért a sérüléséből, letöltötte az eltiltását Nicolas Jackson, így azért egyre jobb helyzetben van az argentin menedzser is.

Mire érdemes fogadni?

A találkozó esélyese a bukmékereknél egyértelműen a Chelsea, amivel mi egyet is tudunk érteni, de nem érezzük indokoltnak ilyen szorzón bizalmat szavazni a Kékeknek. Miután sokkal inkább benne van a pakliban egy újabb nehéz meccs, így a gólszámra megyünk rá, abból is a kevésre.

Az ázsiai piacon így a 3.0 gól alatti opciót vesszük ki, ami csak négy vagy több gól esetén lenne vesztes. Figyelembe véve, hogy a Chelsea támadójátéka azért bőven akadozik, valamint, hogy a Burnley védelme azért kezd összeállni ez egy biztonságos tippnek tűnik a szombati meccsükre.


✅ Tipp #1: 3.0 gól alatt @1.66