Premier League

Liverpoolban nyernének először Kerkezék

A magyar válogatott védő és csapata az Everton otthonába látogat szombat délután.

Pocsék formában lévő csapatok csapnak össze szombaton délután a Goodison Parkban, avagy az Everton és a Bournemouth feszül egymásnak. A bukmékerek szerint ugyanakkor a hazaiak számítanak jóval esélyesebbnek, akik sikerét kétszeres szorzó alatt mérik.

Csapathírek

Pedig az Evertonnak egy hete összejött az a bravúr, hogy hazai pályán veszített az egyik újonc, nevezetesen a Luton ellen 2-1-re. Méghozzá úgy, hogy előtte az Angol Ligakupában az Aston Villa (2-1), míg a PL-ben a Brentford otthonában tudott nyerni (3-1)...

Az egy héttel ezelőtti zakónak az lett az eredménye, hogy a hátsó régió roppant mód összerázódott Angliában, hiszen a 16. Evertonnak négy pontja van, de a 19. Bournemouthnak is van három egysége...

A meglepő vereség alkalmával egyébként Dyche mester Alli, Coleman és André Gomes szereplésére nem számíthatott, akik ezúttal sem segíthetnek klubjuknak sérülés miatt.

Ami a vendégeket illeti, a PL mostani kiírásában már csak két nyeretlen csapat van, az egyik ezek közül sajnos a Kerkez Milos nevével is fémjelzett Bournemouth. A déliek ráadásul két vereség után utaznak Liverpoolba, hiszen Brightonban 3-1-re kaptak ki, míg az Arsenal ellen 4-0-ra veszítettek hazai pályán...

Az utóbbi volt egyébként a második bajnoki, amit a magyar válogatott játékos nem játszott végig, Kerkezt ugyanis 0-3-as állásnál a 83. percben lecserélték. 

Hiányzók terén felemás a helyzet a délieknél, ugyanis Adams, Fredericks, Kelly, Mepham, Scott és Marcondes is kimarad, igaz, ők mostanában alig játszottak.

Mire érdemes fogadni?

Tavaly a Bournemouth 3-0-ra verte hazai pályán az Evertont, a visszavágóra pedig az utolsó fordulóban került sor Liverpoolban, amelyet a hazaiak 1-0-ra húztak be, aminek köszönhetően bennmaradtak az élvonalban...

Akkor csak a hazaiak számára volt tét, most viszont mindkét együttes számára nagy lesz, ugyanis amely csapat veszít ezen a találkozón, az mélyre kerül (és még személyi változások sem kizárták, hiszen ezt követően ugye kéthetes pauza következik), hiába járunk még nagyon a szezon a elején, avagy borítékolható, hogy mindkét fél a három pont megszerzéséért lép pályára. 

Így pedig tényleg bármi benne lehet a pakliban, bármilyen eredményt el tudunk képzelni és annak az ellenkezőjét is. A büntetőlapokban viszont lehet érték, pláne, hogy a bukmékerek kereken 4-nél (ázsiai lapok) húzták meg a határt. A tét mindkét fél számára óriási lesz, vagyis hiába van az átlaguk ezen line alatt a feleknek, nagy esély van arra, hogy megugorják ezt a határt és legalább öt büntetőlapot hozzanak össze.


✅ Tipp #1: Lapok 4 fölött (ázsiai lapok) @1.75

Fogadási határidő: október 7. 16:00