Serie A

A Juve, a Milan vagy az Inter bukja a kötelezőjét? - tippeltünk a 3 óriás meccsére

Hiába favorit mindhárom gárda, körülbelül 15% az esélye, hogy nyer is a nagy trió.

Szombaton pályára lép a Serie A első négy helyezettjéből három is, míg a negyedik, a Napoli vasárnap este játszik rangadót. Papíron az Inter-Juve-Milan hármas esélyesként találkozik a Bologna-Torino-Genoa hármassal, ám nem véletlen, hogy a három gigász győzelme körülbelül 6-szoros pénzt fizetne kötésben. De melyikük fog botlani?

 

Inter-Bologna

Legkönnnyebb dolga talán Nerazzurrinak lesz, amely a Bolognát fogadja hazai pályán. Bár a vendégektől masszív visszaesést vártunk, többek között Arnautovic Interbe igazolása miatt, jelenleg Thiago Motta csapata a 8. helyen áll a Serie A-ban. Orsoliniék egy igen furcsa szériát is magukénak tudhatnak, zsinórban három 0-0-t játszottak, majd az Empoli elleni 3-0, 430 percesre nyújtotta a kapott gól nélküli szériát.

Ráadásul azt se felejtsük el, hogy míg a Milannak az egyik kedvenc ellenfele a Bologna, addig az Internél kifejezetten mumusnak számít - szinte nincs is olyan idény, hogy 6 pont vándoroljon a fekete-kékek zsebébe, 2019-ben és 2020-ban pedig a San Siróban tudtak nyerni a piros-kékek. 

Hiányzók mindkét oldalon vannak, ráadásul a milánói lábak fáradtabbak is lehetnek a BL-meccs miatt, így rotáció várható. A Bologna számára talán a legrosszabb hír, hogy Lautaro Martínez kezdhet, aki múlt héten a kispadról beállva lőtt mesternégyest(!!!) a Salernitana ellen, de tavaly és két éve is betalált az ellen kapujába. Duplázó oddson kivesszük az argentin gólját, ilyen formában van benne potenciál, főleg ha ismét 6-1 lesz a végeredmény.


✅ Tipp: Lautaro Martínez gólt szerez @2.00
 

Fogadási határidő: október 7. 15:00


 

Juventus-Torino

Torinói városi derbi lesz a sorban a második mérkőzés, amelyen favorit bár a Juve, de azért a közel 2-szeres odds jelzi, hogy kár lenne leírni a Bikákat. Max Allegri mester leginkább a támadói miatt aggódhat, hiszen Chiesa és Vlahovics játéka sem biztos, így Moise Kean a kezdőben találhatja magát Milik mellett, igaz, még így is jobban áll az Öreg Hölgy, mint a rivális, ahol 8 játékos is sérült. Friss hír, hogy Paul Pogba több doppingtesztje is pozitív lett, így őt már aligha látjuk valaha is a Zebrák mezében, de mivel a pletykák szerint 4 éves eltiltás vár rá, alighanem ennyi volt a francia világbajnok profi karrierje.

Egyik csapat sem arról híres idén, hogy megszórná az ellenfelet, a Juve bergamói szenvedése után pedig mi ismét egy kínkeserves, nehéz 90 percet várunk, ahol a kapuk keveset forognak majd veszélyben, főleg a vendégek esetében.

 


✅ Tipp 1: 2.25 gól alatt @1.81
 

✅ Tipp 2: Torino 2.5 kaput eltaláló lövés alatt @2.20
 

Fogadási határidő: október 7. 18:00


 

Genoa-Milan

A másik milánói csapattal ellentétben a Rossonerik nem arattak sikert a BL-ben, ez pedig a továbbjutásba is kerülhet számukra. Stefano Pioli gárdája 2 meccs után 2 ponttal áll és most következik a PSG elleni oda-vissza meccs. Nincs jó helyzetben tehát a Milan, ráadásul Genovába és tartalékos kezdővel érkezhet meg a két évvel ezelőtti bajnok. A középpálya továbbra is a Musah-Adli-Reijdners trióból állhat, míg a támadósorban egyszerre kezdhet Okafor és Chukwueze. Noha három bajnoki győzelemből érkezik az iparvárosi csapat, azért jogosan kapott 2-szeres oddsot a Luigi Ferrarisban, főleg mivel az újonc nem nyújt rossz teljesítményt.

Azt is mondhatnánk, hogy igazi "óriásölö" idén Alberto Gilardino csapata, hiszen a Roma-Lazio-Napoli trió ellen szerezte majdnem az összes pontját. Kezdeti véleményünket egyelőre alátámasztja a piros-kék csapat, mely szerint ez a genovai keret alkalmas a bennmaradás kiharcolására.

 

Külön pikánssá teheti a 90 percet, hogy Retegui sérülése miatt az a Junior Messias kezdhet csatárként, aki nemrég még a Rossonerik mezében keserítette az ellenfeleket.

Véleményünk szerint jogosan kaptak a vendégek 2 körüli szorzót, benne van itt a meglepetés, ugyanakkor a kicsit tartalékos Milan is minőséget képvisel. Az értéket a hazai lövésekben látjuk, a Milan védekezése ugyanis elég stabil, Gilardinóék pedig a teljes bajnokságban a legkevesebb lövést átlagolják meccsenként.


✅ Tipp: Genoa 9.5 kapura lövés alatt @1.85
 

Fogadási határidő: október 7. 20:45