Premier League

Ha nyer, élre áll a Tottenham a Premier League-ben!

Legalábbis az Arsenal-Manchester City rangadó befejezéséig. A sikerre viszont nagy esélye van szombaton a Spursnek.

Szombaton a Luton-Tottenham ütközettel rajtol el a Premier League nyolcadik fordulója. A nyitótalálkozónak a londoniak az esélyesei, akikre átlagosan mindössze 1.50-szeres pénz alatt lehet fogadni.

Csapathírek

A lutoniak az elmúlt hétvégén az Everton otthonában megszerezték első győzelmüket a PL-ben, hiszen 2-1-re tudtak nyerni, így a vonal fölé kerültek, ugyanis a 17. helyre jöttek fel. Azonban sokáig nem volt okuk örömködni, kedden pótolták a másik újonc, Burnley elleni találkozójukat, amely csapat ellen hazai pályán kaptak ki 2-1-re. Méghozzá úgy, hogy a 84. percben sikerült ugyan egalizálniuk, de egy minutummal később a bordó-kékek bevitték a győztes találatot...

Azon meccsen ráadásul a gárda oszlopos tagja, Bell, kidőlt, akinek szereplése bizonytalan a hétvégén. A jamaicai játékos mellett pedig Lokonga, Osho, Potts és Clark biztosan kimarad.

A Tottenham ugyanakkor jó formában várja a kéthetes leállás előtti utolsó bajnokiját. A fővárosiak ugyanis az Arsenal otthonában értek el 2-2-es döntetlent, majd, ha érdekes (kettős emberelőnyben fejezték be a találkozót, amelyet végül egy öngóllal húztak be) és vitatható (gondolunk itt Luis Díaz meg nem adott góljára) körülmények között is, de 2-1-re lenyomták otthoni környezetükben a Liverpool együttesét.

Mindezeknek köszönhetően továbbra is a második helyen tanyáznak (a harmadik pozícióban lévő Arsenalnak ugyanúgy 17 pontja van), ugyanakkor mivel a Manchester City egy hete kikapott, így már csak egy pont a hátrányuk a manchesteriekkel szemben. És mivel Guardioláék vasárnap játszanak az Arsenallal, így ha nyerni tudnak Postecogluék az újonc otthonában, akkor bizony, ha csak ideig és óráig is, de hosszú idő után az élre állhatnak a PL-ben!

Igaz, a vendégeknek lesz egy-két hiányzójuk, hiszen Sessegnon, Gil, Whiteman, Perisic, Solomon, Lo Celso és Bentancur harcképtelen, míg Johnson játéka kérdéses.

Mire érdemes fogadni?

Azon a véleményen vagyunk, hogy a Tottenham behúzza ezt a találkozót, de mivel ez az opció nem fizet sokat, így tippünket kiegészítjük azzal, hogy kevesebb, mint 4,5 találatra is fogadunk. Alapvetően ugyan sokgólos meccseket játszik a vendégcsapat, de ez a lutoniakra nem igazán mondható el manapság, akik minden bizonnyal szombaton megpróbálják beásni magukat kapujuk elé. Így pedig illene, hogy ezen határ alatt maradjanak a felek. Amelybe egyébként egy roppant magabiztos (például 0-4-es), de egy szűkös (például 0-1-es) vendégsiker siker is belefér.


✅ Tipp #1: Csapat 2 Győz és Összes < 4.5 - Igen @1.90

Fogadási határidő: október 7. 13:30