Premier League

Lassan (?) már az állása a tét Erik ten Hagnak?

Egyre nagyobb gödörben a Manchester United, de a Brentford formája sem az igazi.

Egyre nagyobb gödörben a Manchester United, a Premier League-ben mindössze a 10. a gárda, a BL-ben pedig két meccs után nulla ponttal komoly bajban van. A Brentford a tavalyi remeklése után idén visszaesett, persze még felesleges lenne kongatni a vészharangot.

A Manchester United a tavalyi erős idény után nehezen volt elképzelhető, hogy idén ekkora visszaesést mutat a gárda. Rengeteg helyen van probléma jelenleg a Vörös Ördögöknél, ennek pedig egyelőre az az eredménye,hogy hét bajnoki után máris négy vereséget könyvelt el.

Ha ez nem lenne elég, a Galatasaray elleni hazai vereséggel igen nehéz helyzetbe hozta magát a BL-ben is Erik ten Hag csapata. Az egyetlen reményük a Bayern München lehet, ha oda-vissza meg tudja verni a törököket, visszajöhet a meccsbe a United is. Persze ehhez muszáj lenne javulni a játékban is...

A kapuban Onana is pocsék formában van, újabb kapitális hibát követett el a BL-ben a kameruni hálóőr, de a támadójáték is erősen döcög. Marcus Rashford nincs formában, a sok sérült miatt pedig tovább nehezíti Ten Hag dolgát. Anthony visszatért a hét közben, most jó eséllyel kezdhet, így valamelyest szélesedhet a támadóarzenálja a Unitednak. Azonban Lisandro Martínez, Aaron Wan-Bissaka és Luke Shaw hiánya továbbra is gondot okozhat a védelemben.

A Brentford hét meccs után mindössze egy sikernél jár, ami Thomas Frank alakulatától azért messze nem az az eredménysor, amit tavaly megszokhattunk. A hét ponttal egyébként így sem állnak nagyon rosszul a Méhek, kiesési gondjai aligha lesz a gárdának.

A legutóbbi körben a Forest otthonában értékes két pontot hagytak ott, miután emberelőnyben sikerült megszerezni a vezetést is, de a hazaiak ki tudtak egyenlíteni. Sok sérült van a vendégeknél is. Rico Henry, Josh Dasilva, Kevin Schade, Ben Mee, Mikkel Damsgaard és Shandon Baptiste nem bevethető.

Mire érdemes fogadni?

Normál esetben nem lenne nagy kérdés, hogy ez a találkozó hazai sikerrel fog zárulni, azonban jelen helyzetben ez nem tűnik egyértelműnek. 1.70 körüli szorzón egyébként nem tűnik balgaságnak kivenni a hazait, de mi inkább a büntetőlapok piacán nézelődünk. A mindkét csapat szerez legalább két kártyát egy ilyen meccsen nem tűnik rossz gondolatnak.

Alapvetően is mindkét gárda a durvább csapatok közé tartozik, a gyenge szereplés okán pedig a frusztráció is megjelenhet a pályán. Duplázóért elvisszük így ezt az opciót.

✅ Tipp #1: Mindkét csapat 2+ büntetőlapot kap @2.00