Spanyol foci

1.80-as La Liga-kombit néztünk ki szombatra

A Real Madrid és a Sevilla meccséből gyúrtunk össze egy kettes kötést 1.80-as szorzóért.

Real Madrid-Osusana 

Jó hetet sikerült zárnia a Real Madridnak, hiszen a hétvégi Girona elleni megnyert rangadót követően a Blancók a Bajnokok Ligájában is diadalmaskodni tudtak, méghozzá nem is akárhol, hiszen az olasz bajnok Napoli otthonában győztek 3-2-re. Ezzel komoly lépést tettek a spanyolok a továbbjutás felé, a válogatott szünet előtt pedig most itt a remek alkalom, hogy megerősítsék vezető pozíciójukat a La Liga tabelláján. 

Carlon Ancelotti legénysége szombaton az Osasunát fogadja, azt a klubot, amely 2011 nem jegyez győzelmet a királyi gárda felett. Jó passzban van most a Real Madrid, pozitív a hangulat a csapat körül, nincsenek kulcsember hiányzók sem, így ezen a mérkőzésen komoly esélyt látunk rá, hogy hazai siker szülessen, így ezzel a tippel alapozzuk meg a szombati kombinkat. 

2023-10-07;87

Sevilla - Rayo Vallecano 

A Sevilla csapatáról a Barca elleni rangadó előtt írtunk bővebben, az andalúzok egyelőre a tabella második felében tanyáznak, de biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan megérkezik az élmezőny mögé. A Barcelona ellen egy nagyon balszerencsés öngóllal maradtak alul Sergio Ramosék, a BL-ben viszont valamit visszaadott a sors, hiszen a 95. percben szerzett góllal mentettek pontot a PSV ellen. 

A fogadóirodák szerint a Rayo Vallecano ellen esélyesek a sevillaiak a három pontra, viszont azért a stabil formán még dolgozniuk kell, így nem merjük kivenni a H-t ezen a találkozón. A szögletes piacon viszont merjük, hiszen hazai közönség előtt a Sevilla dominálni fog majd, így többször kerülhet az ellenfél kapuja elé, mint a Rayo. 

A szögletes piacon az 1X nálunk felfér a Real sikere mellé, erre a kettes kötésre pedig 1.79-es szorzót tudnánk megcsípni. 

 


✅ Tipp #1: Real Madrid nyer + Sevilla szöglet hendikep 1-0@1.79 

Fogadási határidő: október 7. 16:15